Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbfdsgbfdhngf

Czy ona mnie pamięta... tęsknię.. jakie to żałosne

Polecane posty

Gość fbfdsgbfdhngf

:) tesknię za nią... zostawiła mnie i jest z innym, ale ja ją wciąż kocham jak głupi.... dziwne bo jednocześnie za to jej nienawidzę co zrobiła:( mam teraz ochotę jej cos napisać.... to już kilka ładnych miesięcy :( jakie życie jest pojebane!! i nie myślcie, że żali sie 16 latek :) bo mam 24 prawie.... a z resztą co mają uczucia do wieku.... nie potrafię być szczęśliwy z inną , a próbowałem

Gość ;)(;
napisz moze to cos zmieni

Gość fbfdsgbfdhngf
tyle że na pozór może myśleć że jej na serio nienawidzę... :( dawałem jej to znać przy każdym spotkaniu przypadkowym... ale wtedy górę brała złość... ona jest z innym i raczej nie tęskni skoro nigdy nie nie zagadała :(((( ja pier**ole jak to ciężko przeżyc;/

Gość Kilkimandżaro o
no i to był bląd, że pokazałeś jej nienawiść. Spaliłeś wszystkie mosty powrótu, teraz tylko szczerość może pomóc albo cud.

może jest z innym by zapomnieć... pisz do niej, najwyżej bedziesz wiedział na czym stoisz... mój ex myśli, że go nienawidze a ja czekam by sie odezwał 😭 :(

Gość Kilkimandżaro o
ale na pewno pamieta

Gość fbfdsgbfdhngf
więc chyba nie ma sensu się poniżać ... w nowy rok napisałem jej życzenia a później że strasznie tęsknie... na 1 odpisał a na moję żale niestety już nic

Gość fbfdsgbfdhngf
teoretycznie zostawiła mnie własśnie dla niego jęsli to zmienia postać rzeczy

Gość fbfdsgbfdhngf
????????

no to zmienia postac rzeczy... starałeś sie ona nie odpowiedziała równym zainteresowaniem... ale pamiętać na peewno pamieta (chyba,że ma skleroze/alzheimera)

Gość fbfdsgbfdhngf
ale chyba za mało się starałem :( choc może teraz tak to usprawiedliwiam... pamietac pamięta ale czy pamięta jako 'przeszłosc' cz jako ' dawną miłosc' tego nikt nie wie....

Gość ojapitole
a macie jakis kontakt?

Gość paniczkawka...
nie zadręczaj sie, bo skończysz jak ja :O

Gość fbfdsgbfdhngf
tzn jak? no chciałbym się nie zadręczać ale to samo z siebie przychodzi:(

jak będziesz o niej myślał każdego dnia, nocy, nie ułożysz sobie zycia, bedziesz ciągle żył nadzieja to po prostu zwariujesz... no ja straciłam orientacje...zdrowie psychiczne :D :O

Gość Fulguiszs
Tylko jak to wrocic zeby nie myslec w ten sposob...

Gość Nigdy nie mów nigdy..
samo musi przejsc, innej rady nie ma. Zreszta jak sie kogos bardzo kocha, to łatwo jest powiedziec zapomnij a serce nie sługa i tak kocha dalej.

współczuję chłopie, ale to już etap zamknięty. Nie płaszcz się przed nią niech sobie ona z tamtym życie układa. Zobacz chciałbyś taką dziewczynę z powrotem? Zostawiła Cię dla innego, to zostawiłaby jeszcze raz.

Gość prita woman
Słuchaj, ja rzuciłam faceta, bo na zabój zakochałam się w obecnym moim M, ale ... przypominam sobie chwile z byłym dopiero teraz ( po 10 latach małżeństwa) i to nie dlatego, że żałuję i mam wyrzuty sumienia, ale tak jakoś czasami wchodzi do głowy i tyle. Jeśli twoja laska rzuciła cię dla innego tzn. że nie ma dla niej znaczenia czy i jak żyjesz, mimo, że cię spotyka czasami - wisisz jej. Pogódź się z losem i do przodu! :)

Gość prita woman
...a z byłym byłam niecałe 8 lat.

Gość Fulguiszs
Ciekawe ile jeszcze sie bede z tym borykal... Nawet jak próbowałem byc z kims to wyszlo ze nie czuje sie by tak dobrze jak z byla i sie skonczylo no bo po co ciągnąć cos bez celu...