El_sol 0 Napisano Marzec 11, 2012 Witam. Moje niedawne przeżycia skłoniły mnie do zadania wam pytania, otóż: W którym dniu cyklu (lub ile dni po owulacji) pojawiły się na waszych testach 2 kreseczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 12, 2012 mi wyszedl pozytywny 17 dni po stosunku (ok.17dni po owu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
El_sol 0 Napisano Marzec 13, 2012 Może jeszcze ktoś się wypowie, to dla mnie dosyć ważne. Z góry dziękuje. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfbdsfhjkdfjd Napisano Marzec 13, 2012 wow, ze tez wiecie kiedy owulacje macie, no w szoku jestem, z tego co wiem mozna przypuszczac ze w tym lub innym dniu jest owulka, mi wyszedl test pozytywny 3 lub 4 dni przed okresem,to jest okolo 2 tygodnie po domniemanej owulacji,wczesniej nie ma sensu robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
El_sol 0 Napisano Marzec 14, 2012 Może wiedziała, bo robiła testy owulacyjne i dlatego jest w stanie określić kiedy doszło do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jshfsdf9rewrewwe Napisano Marzec 14, 2012 mi test wyszedł pozytywny 1 dzień po dniu spodziewanej miesiączce, poszłam do gina i tam wyszło że jakoś ok4tydzień od zapłodnienia, a od okresu 5tygodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak właśnie tak Napisano Marzec 14, 2012 cykle miałam 26-dniowe, pierwszy dodatni wyszedł po tygodniu od spodziewanej @ (15 d.c. miałam owulację, trzy dni później zaczęłam pić wodę hektolitrami i bolały mnie piersi, a test dodatni wyszedł 18 dni po owulacji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
El_sol 0 Napisano Marzec 14, 2012 @tak tak właśnie tak: Czyli wcześniejsze testy pokazywały wynik negatywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach