Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena maria

poznałam chłopaka, który uwaga ... jest PRAWICZKIEM (a ma 26 lat!!!!)

Polecane posty

Gość magdalena maria

To jest dla mnie dziwne, nienormalne i wynaturzone. proszę napiszcie mi czy mam kontynuować taką znajomość? Nie wiem co robić, trochę się boję wchodzić z takim kolesiem w związek, przecież nie bez powodu w takim wieku jest prawiczkiem, może coś ukrywa?

Gość witamy kolejnego prawika
na forume 🖐️

A jakby mial stada kobiet to lepiej bys sie czula?? Ja pierdziuuuu....

Gość magdalena maria
Ja chcę stworzyć normalny i zdrowy związek i szczerze mówiąc wolałabym kogoś doświadczonego

Gość ewelinazlublina
rownie dobrze mozna by zadac pytanie: poznalam fajnego i doswiadczonego w seksie faceta. czemu jest sam? czemu nie jest z nikim na stale? skoro mial tyle kobiet i z zadna nie mogl nic stworzyc stalego to cos z nim jest nie tak!

Gość magdalena maria
Kamada nie przeginaj w żadną strone, po prostu to jest dla mnie dziwne, że facet w jego wieku nie ma żadnych doświadczeń seksualnych, ty na moim miejscu byś się nie zastanowiła nad tym? ani przez chwilkę?

Gość phi, to odczep sie od niego
Zrobisz mu przysługę jak sie z nim nie bedziesz zadawac bo przemawia z ciebie prymitywne myslenie i podejscie do ludzi

Gość dg4gf44fd
"magdalena maria Ja chcę stworzyć normalny i zdrowy związek i szczerze mówiąc wolałabym kogoś doświadczonego" bo inaczej to nie będzie normalny i zdrowy związek? ile masz lat, dziecko?

Gość gfdbvccvbcv
histeryczka!!!!!!!!!!!!!!

Gość bujaaa
no to chyba dobrze, czekał na odpowiednią kobiete a nie rzucał sie na pierwszą lepszą a ty lepiej go rzuć bo nie jesteś tą kobietą

Gość magdalena maria
chciałam się kogoś normalnego poradzić, ale widzę, ze tu się nie da na spokojnie podyskutować, a prawda jest taka że możecie nie widzieć problemu, ale jakbyscie byli na moim miejscu to od razu co innego zostałam z problemem sama, nie wiem co robić, ale chyba się z nim nie zwiąże, facet w jego wieku powinien być inny, on czasem zachowuje się tak jakoś dziko do ludzi, nie wiem jak mam to opisać... chociaż z drugiej strony nie chcę go tracić, chciałabym się z nim przyjaźnic, nie chce go zostawiać

Pomyslalabym, ze panuje nad swoim popedem i czeka na wlasciwa kobiete. Co ludzie z Wami jest nie tak? Dziewictwo jest be, prawictwo jest be, w glowie tylko anal, oral i dupczenie sie po katach. A gdzie jakies uczucia?? Czy fakt jego prawictwa jest tak wazny dla Ciebie? Widzisz w nim czlowieka czy za przeproszeniem kutasa?? Jak zwierzeta....

Gość gfdbvccvbcv
co on niby robi jak sie spotykacie ?

Gość mazigroszynka
magdalena jak chcesz moge z tb o tym porozmawiac nie koniecznie tutaj ;)

Gość magdalena maria
gfdbvccvbcv trudno dokładnie opisać jego zachowanie, ale niekiedy dziwacznie się zachowuje. wstyd mi czasem za niego. ale mimo wszystko jak się go bliżej pozna to fajny z niego facet

Gość magdalena maria
mazigroszynka dzięki :*** a powiedz mi czy też miałaś doświadczenia z prawiczkiem?

Gość gfdbvccvbcv
wstydzisz sie go - opisz sytuacje

Gość mazigroszynka
152521 magdalena to moje gg jak bys chciala pogadac napisz moze jakos pomoge

Gość mazigroszynka
bo ja publicznie sie nie bede wypowiadac pozatym nie siedze tu czesto jak juz to na chwile a teraz musze spadac pozdrawiam wszystkich ;)

Gość magdalena maria
gfdbvccvbcv jakoś tak czasem nieporadnie się zachowuje w miejscach publicznych, np. w restauracji. na początku było to dla mnie urocze, no ale teraz zaczyna mnie to drażnić, w końcu to on jest facetem, nie mam zamiary robić za niego wszystkiego

Gość masz NASRANE W TYM PTASIM
ŁEBKU AUTORKO. Kto ci wpoił do tej ciasnej głowki takie stereotypy,ze w tym wieku JUZ MUSI,POWINIEN miec za sobą doświadczenia w tej dziedzinie? Ja powiem ci,ze jak poznałam swojego przyszłego męża tez był prawiczkiem,a miał 42 lata i nie widziałam w tym niczego złego. wprost przeciwnie--powiem ci,ze ucieszyło mnie to niezmiernie,ze jestem pierwszą kobieta,z którą CHCIAŁ SWIADOMIE TO ZROBIĆ. Do tej pory mnie nosi na rękach i szanuje,a człowiekiem jest wspaniałym,czułym mężem i ojcem. takze głęboko się zastanów co ty mówisz dziecko.

Gość magdalena maria
mazigroszynka bardzo Ci dziekuję za wypowiedź i za kontakt do siebie !!!

Gość gfdbvccvbcv
ale chyba nie jest ciota ?

Gość magdalena maria
gfdbvccvbcv nie nazwałabym go ciotą

Gość gfdbvccvbcv
moze nie lubi takich miejsc ?

Gość do masz NASRANE W TYM PTASIM
jasne oszukuj się dalej :D facetowi pewnie żadna nie chciała dać dupy a nie że czekał na te własciwą do 42 roku zycia :D to chyba jakaś zmyslona historia albo jesteś jakąś desperatka że chwytasz się nieudaczników :D

Gość magdalena maria
gfdbvccvbcv ale funkcjonować między ludźmi trzeba nie da się od tego uciec....

Gość gfdbvccvbcv
no nie da sie uciec ale moze to nie jego miejsca tylko w restauracjach mu tak nie idzie ?

Gość magdalena maria
gfdbvccvbcv nie no co ty nie tylko w restauracjach, po prostu nie umie gęby otwierać do obcych ludzi, on jest jakiś taki odklejony od rzeczywistości