Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gucjan1972

co mam zrobic zeby zona domnie wrocila?

Polecane posty

Gość gucjan1972

Czesc! od 15 lat jestesmy maluzenstwem i nie mamy dzieci bardzo sie kochalismy planowalismy nawet wspolny urlop w kwietniu az tu nagle dwa tygodnie temu wszysko bierze w lep moj kolega pomagal nam pozalatwiac pare spraw.On pracuje razem znia.Zaczela wszezie znim jezdzic to mi sie wydalo dziwne a dwa dni temu powiedzala mi ze do niego odchodzi ze sie zakochala Co mam robic zeby domnie wrucila bardzo ja kocham.POMUZCIE PROSZE!!!!

Gość bhjbvhjbtwrvrt
co mam zrobic zeby zona domnie wrocila? nauczyc sie pisac poprawnie

Gość giopipl
W takiej sytuacji , to Ty powinienes unies sie honorem i nie zabiegac o nia . To Ci nic nie da jedynie zrobisz z siebie ofiare . Ona odeszla do innego faceta , zdradzila Ciebie i jak Ty sobie wyobrazasz wasz zwiazek w przyszlosci , jak bedziesz jej mogl zaufac , zastanow sie czy Ty tego chcesz . Moze spedz swoj czas i eufort na poznanie kogos , kto Cie pokocha takim jakim jestes . Pamietaj , ze kazdy z nas ma prawo byc kochany i kochac , Swiat na jednej sie nie konczy , zycz jej jak najlepiej , ale juz bez Ciebie .

Gość hanuskawa
Chlopie wez sie w garsc . Ona sie puszcza z twoim znajomym , a ty chcesz zeby do ciebie wrocila , gdzie twoja godnosc . Ona nie bedzie cie traktowac powaznie , jezeli bedziesz mieczakiem . Kobiety lubia mocnych , zdecydowanych mezczyzn . Po co ci jakas puszczalska w domu .

Gość agisragi
włącz sobie sprawdzanie pisowni na kompie, bo nie umiesz dobrze pisać i zacznij szukać jakieś laski na czacie lub w realu, a tą dziwkę zużytą olej, miej godność!

Gość gkalam
kurde, jak można robić takie ortografy i to w sytuacji, kiedy są podkreślane przecież słowa z błędami. totalna ignorancja, lenistwo i brak szacunku dla innych.

Gość NieZbadaneSaWyrokiBoskie
olej ja i tyle znajdz sobie o 12 lat mlodsza!!

Gość tytutn
wez ja chlopie olej

Gość nie w temacie
powiedzcie gdzie sie wlancza to sprawdzanie w kompie bo ja tez mam problem z bykami

Gość to wyrafinowana
przeciez to provo idioci!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ritty
A po kiego diabla ci potrzebna zdzira w domu . Niech sobie zyje z tym kolesiem , jego tez zdradzi , bo widocznie lubi ten sport . Poszukaj sobie innej .

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl

Gość gość
przeprosić sie ze słownikiem xD

Gość gość
Naprawdę nie widzicie że odkopują te tematy te pijawki od wróżek?