Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powiedzmijak

Znajomi, przyjaciele

Polecane posty

Cześć Mam prawie 20 lat i dość siedzenia w domu przed kompem. Mam problemy z nawiązywaniem kontaktów z ludżmi. Jak znaleźć znajomych, kolegów w małym miasteczku. Jak z nimi rozmawiać, na ogół się nie stresuje, ale faceci w moich wieku gadają tylko o seksie ile panienek zaliczyli o piciu.. Ja mam nikłe w tym doświadczenie. A wiec jak mam znaleźć znajomch, kumpli żeby chociaż wyjśc w dzień na piwo czy pograć w piłkę? Od 2 - 3 lat tak siedzę samotnie w domu. Spowodowane to jest nieśmiałością i moimi kompleksami, teraz zdałem sobię sprawę, że nie warto sobie nimi głowy zaprzątać..

Jak znaleźć znajomych... Każdy odpowie dość trywialnie: kursy, szkoła, pasja... Czasem decyduje przypadek. Małe miasteczko utrudnia sprawę, bo jednak możliwości na poznanie innych, zupełnie nowych osób są małe. Siedzisz w domu, nie pracujesz ani nie studiujesz?

@trufelka True ;) @powiedzmijak Hmm to jest akurat dosc dziwne, ze jestes niesmialy w stosunku do przedstawicieli tej samej plci. Najwiecej kumpli to sie zna ze szkoly lub osiedla. Pytam wiec czemu nie masz zadnego kolegi z w/w miejsc?