Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serek2

Puściłem taki tekst do wujka że się chyba obraził!!!!!!!

Polecane posty

Wujek się mie spytał kiedy się będę żenił a ja na to że nigdy Zaczął coś dogadywac o prawictwie itp a ja mu powiedziałem żeby pilnował lepiej swojej córeczki która ma 20 lat i jest na pierwszym roku studia by jej pilnował żeby mu bękarta do domu niesprowadziła bo ja jestem człowiekiem myślącym o sobie a nie o robieniu dzieciarów

Gość no tos pojechal
troche ostro ale w sumie gowno mu do tego

Gość Shineonme
w sumie moze nauczy sie nie wcinac w czyjes zycie ... ja bym sie zle czula jakby mi sie babcia wypytywala o moje dziwictwo . a to czy chcesz miec lub czy nie to tez Twoja sprawa ... ; o Ale tez musisz zrozumiec, ze ludzie starsi maja inne poglady na swiat wierza w boga slub musi byc seks przed malzenski to kurewstwo ... czasami mam dosyc pogladow innych ludzi i tego ze nie potrafia zaakceptowac naszych decyzji . nie przejmuj sie ;[ on tez powinien zrozumiec , ze w takie sprawy nie powinien ingerowac

I drugie pytanie jakie mu zadałem to spytałem się go ile mi da kasy na wesele. To znaczy w prezencie na ślub, od razu mu mina zrzędła :D

Gość Shineonme
hahaha ... az tak Cie drazni ten tamat :D ja nie wiem co oni tak tych slubow ... ja tez jestem w ciazy z chlopakiem i jego mama ma wielki problem , ze ja nie mam zamiaru brac slubu.... I wiesz jak to bylo ? JAK TO NO CO TY GADASZ ? JAK TO NIESLUBNE DZIECKO NO ... CHYBA SOBIE ZARTUJECIE nie wiem co im tak z tymi slubami ... ; o

Gość Shineonme
hahaha ... az tak Cie drazni ten tamat :D ja nie wiem co oni tak tych slubow ... ja tez jestem w ciazy z chlopakiem i jego mama ma wielki problem , ze ja nie mam zamiaru brac slubu.... I wiesz jak to bylo ? JAK TO NO CO TY GADASZ ? JAK TO NIESLUBNE DZIECKO NO ... CHYBA SOBIE ZARTUJECIE nie wiem co im tak z tymi slubami ... ; o