Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam męża bo wkurzył mnie

Mąż mnie prawie pobił, to znaczy nie wiem czy nazwac to pobiciem? co dalej?

Polecane posty

Nie wytrzymałam nerwowo, mąż robi mi wyrzuty że chodzę po dyskotekach, że przyszłam kilka razy pijana do domu, że nie pracując nie ugotuje nawet w domu obiadu, że jest bałagan a on pracuje 6-7 razy w tygodniu, często od 6-23. Ale co mnie wszystko to obchodzi "Chciałeś panią to rób na nią" i dzisiaj powiedziałam mu że nie będę taka jak jego matką która właściwie wykształcenia nie ma(ma tylko jakieś wykształcenie średnie). I to jakie, skończyła szkołe dla mężczyzn. Ja znam tylko dwa powody 1. Albo jest lesbijką 2. Albo po to żeby się puszczac technik mechanik obróbki skrawaniem i dzisiaj to wszystko swojemu mężowi powiedziałam a on do mnie że sama pewnie się puszczam po imprezach jak go nie ma w domu. Więc ja go określiłam bękartem, powiedziałam że moi rodzice tak się o nim wyrażają, to on mnie opluł a ja go w pysk i ten mnie nagle popycha tak że spadłam(na tyłek). Za bolało mnie to, jak on śmiał podnieś rękę na kobiete. Jeszcze to awanture słyszał dziadek i matka mojego chłopaka i zażądali bym wyprowadziła się z ich domu jak najszybciej. Że nie będą takiego zachowania znosic pod moich dachem. Zresztą z babcią, wujkiem i kuzynami mojego męża też się nie mogłam nigdy dogadac. Cała rodzina jakaś popieprzona, dlatego że facet nie miał ojca to tak się zachował.

Gość prooooooovooooooooooo
marne provo, zdecyduj sie czy to twoj maz czy moze chlopak.... :D A swoja droga jak bardzo trzeba sie nudzic, zeby cos takiego wymyslac ? :D

"to on mnie opluł " po co z nim sie chajtałaś ? nie wiedziałaś jaki on jest ?

Co za różnica chłopak czy mąż(pewnie już były)zostałam pobita, upokorzona przez obcych mi ludzi. Teraz mieszkam u koleżanki bo rodzice od razu wypomnieli by mi że wyszłam za bydlaka, nigdy nie lubili mojego męża. On nie raz się z nimi kłócił jak mówili przykre rzeczy na temat mojej pseudo teściowej. Ja w przeciwieństwie do swojej teściowej pomimo tego że skończyłam technikum, świetnie zdałam mature i egzamin zawodowy to studiuje. A oni mnie tam jak psa potraktowali. Mieszkałam z jego matką i dziadkami z ludźmi którzy zrobili ze mnie śmiecia. Do tej pory robił mi tylko awantury że przychodze lekko wstawiona do domu ale teraz przesadził, gdy powiedziałam mu to co leżało mi na sercu.

Gość suczycko z ciebie
!

Gość AGA ŚMIESZKA BEZDOMNEJ KOLEŻKA
dziwuje mnie że wierzycie w te podszywy jak pelikany..... zdaje mi się że modeny wrzucają tu takie skrajne tematy dla podrzegania was- żebyście częsciej zaglądali