Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v bsmjzfhwkkdsloqlks999

sposoby na poprawę humoru, samopoczucia, na wzrost energii

Polecane posty

podajcie prosze jakies sprawdzone sposoby na lepszy humor, na poprawe samopoczuca. od tygodnia mam spadek energii, nie jestem w stanie skupic sie na pracy, na nauce, podejrzewam jakis mix depresji i nerwicy (non stop placze, chce mi sie spac, ciagle bym jadła, nie mam na nic siły i czuje lęk). nie chce isc do lekarza po prochy, juz to kiedys brałam, przez kilka lat i nic nie pomoglo. co mozna zrobic we własnym zakresie, zeby jakos pzretrwać? bede wdzieczna za kazda porade.

Gość lkjdfh
reiki to jedna wielka bzdura bylam ''inicjatorem'' to nic tylko okultyzm radze sie z dala od tego trzymac kazdy z nas jest inny poszukaj sobie co lubisz robic co ci poprawia nastroj

żadne reiki ani joga, sorry ale takie sposoby sa pzreciwne mojej wierze. mialam z tym kontakt kilka lat temu, przynioslo to wiecej szkody niz pozytku (zgadzam sie z opinia, ze to magia i okultyzm).

Gość lkjdfh
ja mam jedna kolezanke z ktora lubie pogadac i wystarcza mi 10minut dziennie podziwiam jej sile - jest wdowa po mezu ma 2dzieci pracuje ledwo wiaze koniec z koncem i sie nigdy nigdy nie uzala nad soba babka jest w swojej postawie dla mnie autentycznie wzorowa

Gość znajdź sobie tyle zajęć
żebys nie miała czasu na myślenie! A jak zajęcia te zaczną przynosić korzyści - to dopiero ci się humor poprawi! :-)