Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZONA;;;;

CO JEST PRZYCZYNA SIŃCÓW I PODPUCHNIĘC POD OCZAMI?? PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość ZROZPACZONA;;;;

POMIMO SWOICH 22 LAT MAM CORAZ WIĘCEJ SIŃCÓW POD OCZAMI I POSPUCHNIĘCIA IE JESTEM TEGO WSTANIE ZATUSZOWAĆ PROSZE MOZE KTOS WIE CO JEST PRZYCZYNA JAK SOBIE POMÓC MAM JUZ NAPRAWDE DOSC WYGLADAM JAK BY MNIE KTOS POBIŁ:(

Gość kłopoty z krążeniem anemia
chore nerki albo jesteś niedotleniona, za mało ruchu na świeżym powietrzu

Gość GRZYBA MIAŁEM
JAK TO CO ? PASOZYTY POCZYTAJ.

Gość ZROZPACZONA;;;;
NERKI MAM ZDROWE CZY ZABURZENIA HORMONALNE MOGA BYC PRZYCZYNA NIEWIEM DO JAKIEGO LEKARZA SIE MAM UDAC

Gość ZROZPACZONA;;;;
PASOZYTY?? JAK SIE Z TEGO WYLECZYC BYLAM U INTERNISTY I ZBAGATELIZOWAŁ TO OD LAT MAM I TO SIE CIAGLE NASILA JESTEM BEZSILNA OCZYSZCZAM OD ROKU ORGANIZM I NIC NIE POMAGA A WRECZ PRZECIWNIE JEST JESCZEZ GORZEJ

Gość GRZYBA MIAŁEM
jak sie oczyszcasz to ruszyłas cos i teraz jest efekt oczyszczania, czyli pogorszenie, ale to chwilowe o ile nie przrwiesz tego oczyszcania.

Gość Taki mam nick jak nikt :)
BRAK EDUKOWANIA LEKARZY W TYM ZAKRESIE Nie żyjemy już w czasach średniowiecza. Żyjemy w czasach rozwiniętej techniki i nauki. Mimo to gdy udajemy się do lekarza, często jesteśmy zbywani i zapewniani, iż naszych chorób na pewno nie mogą powodować pasożyty. W przeważającej większości wypadków żaden z przeciętnych lekarzy nie zada sobie nawet trudu, by sprawdzić taką możliwość. I dlatego słyszy się czasami, że pacjent zwraca się do lekarza z problemami natury jelitowej, sam sugeruje lekarzowi sprawdzenie na pasożyty (mimo że się na tym nie zna, bo ma inny zawód, to tak podpowiada mu intuicja bądź zasłyszane wiadomości). I co słyszy? Lekarz potrafi osłuchać i powiedzieć (na słuch!), że jelita pracują normalnie i wszystko jest w porządku. I że to nie mogą być pasożyty, bo nic by specjalnego nie czuł, ponieważ pasożyty nie dają widocznych objawów. Pacjent dostaje np. receptę na środki blokujące pracę receptorów nerwowych, które znajdują się w jelitach. Albo lekarz stawia diagnozę: „zespół jelita drażliwego. To trochę taki bardziej „naukowy sposób na powiedzenie „Doktorze, jakoś dziwnie ostatnio pracują moje jelita. poczytaj sobie, jest tam kilka dobrych linków http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525&start=30

Gość ZROZPACZONA;.;
DO GRZYBA MIAŁEM MIAŁES PODOBNIE?? ILE CI ZAJEŁA KURACJA OCZYSZCZAJĄCA??? NAPRAWDE JUZ JESTEM BEZSILNA ZAPISALAM SIE DO ENDOKRYNOLOGA BO MOZE PRZYCZYNA MA PODŁOZE HORMONALNE MAM PROBLEMY Z WYPRYSKAMI OWŁOSIENIEM WIEC POMYSLALAM ZE TO MOZE TU TKWI PROBLEM SAMA JUZ NIEWIEM MOZE ZŁE KRĄZENIE MOZE ZA MAŁO WITAMINY C LUB K??? MOGE TAK GDYBAC BARDZO CHCE BY MI TE SINCE OPUCHLIZNA I PODKRAZENIA ZESZLY NIEWIEM JAK MAM SOBIE PORADZIC :(((

Gość ZROZPACZONA;.;
tak oczyszczam od roku stosuje plamistry oczyszczajac nerki i wątrobe pije samą wode nie pije kawy nie pale nie pije alkocholu i nadal mam te since DO GRZYBA MIALEM jak ty oczyszczales swoj organizm moze poradzisz mi co mam zrobic jak oczyszczac gdzie mam sie udac???

Gość edfrgvtr
może masz anemie ?

Gość edfrgvtr
no alw to tez sie sporowadza do robali, bo czesto robaki mieszkajace w naszym ciele wpierdzielaja nasze witaiminki :(

Gość ZROZPACZONA;.;
poszlam do lekarza powiedzialam ze w tak młodym wieku takie miec opuchniecia i śińce to cos niepowaznego jest ze cos jest nie tak to mi zaleciła pani doktor udac sie do kosmetyczki na drenaż skad mam pewnosc ze mi to pomoze ?? jedni mi mowia ze to sprawa hormonalna zas inni ze malo witaminy k i c jesczez inni ze kosmetyczka czy do wątrobowego mam isc powinnam miec mnustwo pieniedzy by tak po kolei sprawdzac ale ich nie mam i juz nie mam nadzieji na nic:(((

Gość GRZYBA MIAŁEM
Ja przdewszystkim się odorbaczyłam na wstępie, a póxniej długi czas piłem soki wyciskane soksowirówka, marchewka, burak, jabłko czasami inne kombinacje warzyw. w sumie soki pije do dzisiaj. wywaliłem z diety cukier, biąła make i nabiał. Przez około miesiac to myslałem ze sie wykoncze, ale czytałem duzo i wiedziaqłem ze organizm tak działa na pozbywane sie smieci. tez miałem podkowy pod oczami, ale w tej chwili sladu po tym nie ma. W tym temacie wyzej wymienionym mozna znalezc spoor info. zytaj duzo o tym a zobaczysz ze znajdziesz wiele cennych wiadomosci. PZDR

Gość ZROZPACZONA;.;
dziekuje za linka zaraz poczytam a czy jezeli mam podwyzszona bilurbine to oznaka ze sa pasozyty?? bylam z tym u lekarki to powiedziala ze podwyzszoan bilurbina to genetyka i tyle i koniec leczenia i znow pozostalam z problemem

Gość GRZYBA MIAŁEM
haha lekarze :) do kosmetyczni niech sam idzie, nie słuchaj konowała tylko zmien diete. Soki zdziałaja cuda, zobaczysz :) nie jest to moze wygodne ale da sie dostsowac do zycia wyciskanie tych soków, a po za tym zdrowie najwazniejsze.

Gość ZROZPACZONA;.;
DO GRZYBA MIAŁEM wiesz dalas mi nadzieje ja stosuje ostropest plamistry zioła oczyszczające powiedz podwyzszona bilurbina to objaw pasozytów bo sama juz niewiem

Gość ZROZPACZONA;.;
wporządku zaraz zobacze acha czyli mam rozumiec ze nabiał mam przestac zazywac jogurty kefiry mleko otd??

Gość ZROZPACZONA;.;
a Tobie co było???? po jak dlugim czasie zauwazyłes efekty ??

Gość czasami przebarwienia skórne
generalnie dieta bezglutenowa i bezmleczna, jest takie mleko o obniżonej zawartości laktozy i ewentualnie możesz je pić, ale podrożało teraz - mały kartonik 0,5 litra kosztował 2,59zł, a teraz 5zł!! Więc nie wiem czy Cię będzie stać na to mleko, ale owoce i warzywa jak najbardziej warto, bo to od dawien dawna samo zdrowie, ale polskie!!! Tylko polskie!