Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

abc dobrego wyhowania

Polecane posty

no to co ja ci mogie poradzić, ogulnie to pszede wszystkim nie jeść, nie jeść i jeszcze raz nie jeść, a jeśli jósz musisz, to żryj tylko do godziny szesnastej, ale w młych ilościach i tylko dwa razy, najlepiej jabko na sniadanie, po tym jest dobre sranie i na obiat listek sałaty, to dobrze robi na twasz. a po szesntastej pamnientaj jósz nic a nic, nawet okrószka z ziemi. i durzo róchu, najlepiej w ciongu dnia wcale nie siadaj, staraj suie robic durzo pajacykuw, pszy tym sie pali durzo kalorii i ciongle sobie podskakuj, tyko zwruć uwagie na jakiej jesteś podłodze, bo jak staniesz na czymś letkim to si e zawalisz i tyle z ciebie zostanie.

calluna79 to jak ty jestes szczuplejsza to morzesz smialo uwarzac sie za szczuplo, a nawet wyhódzono, a dalej lama no cósz, jósz wiemy jak wyglondasz. Bardzo nam pszykro, że doprowadziłas sie do takego stanu, weź sobie to diete co napisałam dla calluny dla siebie, ona jej nie potszebuje, a tobie jest nie zbendna.

Gość dalajlammaa
Fajnie , szkoda że żaden mężczyzna nie chce się wypowiedzieć ,, bo ja jestem pewna ,iż lubią pulchniutkie babeczki najedzone i szczęśliwe .

oj bardzo bym chciala zeby choć jeden menżczyzna skomętował to zdjencie. Nie wieże, że są adapterzy takich figór.

jak pszyjdo nasi idolowie to sie wypowio na ten temat, ale opstawiam,rze to coś ze zdjencia to jósz nie kobieca figóra, tylko odcisk zdjenty z kombajnu.

No chyba sie nie gniewacie? prawda pokolała w oczy czy co?

Gość dalajlammaa
He z kombajnu , to kwestia gustu Fiel .Ja czuję się piekna i atrakcyjna .

Pszykro mi z tego powodu, to naprawde jest straszne. A lóbisz jak Cie lódzie wytykójo palcami? Podoba Ci się jak we sklepie nie ma dla Ciebie rozmniaru? Fajnie jak chłop nie morze dostać sie do twojego otworu, bo gdzies zaginol we tłószczu? nie bondz egoistko, pomyśl o innych.

Gość kasablanka ,./
Pusto tu dzisiaj , nie ma grubych awanturujących się grubasek , a szkoda bo moglo być wesoło .

Gość kasablanka ,./
Grube baby są lżejsze na księzycu haha!

były dwie, ale jak zobaczyly swoje zdjencie to uciekły, prubowala mi wmuwic, ze grube jest pienkne.

mysle, ze nawet tam by sie nie uniosły w powietsze.

Gość kasablanka ,./
sweetie jest slodka jak pieprz w czekoladzie :p

sweete oceń zdjhencie gróbej baby co rzem wżóciła, ona twierdzi, że je lepsza od chódych, co Ty na to?

fiel to cos ze zdjecia jest obrzydliwe... ja dostalam jakies leki na tycie jak bede tak wygladac to sie powiesze :(

kochaniutka, a gdzie ja Cię naskoczyłam? nie ić, zobacz jak tu miło

nie buj sie, jestes tak chóda, że ci nie grozi to, a jakby w razie pare kilo pszyszedło to mam swietno diete na zżócenie.

Gość dalajlammaa
No tylko nie coś , wypraszam sobie sucharze jeden .Licz się ze slowami i czasami odmów sobie przyjemności dokuczania innym .

a gdzie bylas jak Cie nie było? czytałaś nas chociasz? nie udzielalaś sie, doszło pare nowych idoluw, antykuw jósz co raz to miej. rzyć nie umierać. Teraz jesteśmy w trakcie poszókiwań sponsoruw, żeby nasze wiersze wyproponowali.

kurde brakowalo mi Ciebie/Was... mialam klopoty ze swoim i nawet komputera nie wlaczalam :( a u Was jak leci, stare smierdzace, tluste lochy przylaza przed swietami??