Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izusienka lalalala

ale mam gruby brzuch...masakra...a lato coraz blizej

Polecane posty

Gość Izusienka lalalala

trzeba schudnac te 3 kg ale jak to zrobic? ojjj bedzie ciezko powstrzymac sie od jedzenia wieczorem

Gość jnhbg
wielkie halo - 3 kg Przez miesiąc 2 razy w tygodniu intensywnie poćwicz i tyle

Gość Izusienka lalalala
same cwiczenia nic nie dadza u mnie niestety. Musze rpzestac jesc wieczorami a wlasnie wieczorem ejstem najbardziej glodna a do wieczora moglabym prawie nic nie jesc. Przyjdzie wieczor i mam wilczy apetyt

Gość jnhbg
no niestety- albo sie je normalne posiłki za dnia ,albo sie wygląda jak dorodna Hiszpanka :)

Gość Izusienka lalalala
no na szczescie taka dorodna to ja nie jestem. Ale problem lezy w tym, ze zazwyczaj chodze do pracy na 2 zmiane i w pracy za bardzo nie mam czasu jesc wiec gdy przychodze wieczorem do domu to jestem taka glodna ze dopiero wtedy zaczynam jesc;/

Gość jnhbg
to niech sobie koleżanka samodzielnie przygotowywuje do pracy jakiś zdrowy a konkretny posiłek do plastikowego pojemnika :)

To w czym problem? Jedz wieczorem, nawpychaj się jedzenia do oporu, zrób 50 brzuszków przed snem i schudniesz. Ja tak żyję i na wagę nie narzekam :P

Gość Izusienka lalalala
wiesz co ja ogolnie na wagfe tez nie narzekam tak abrdzo. Pupe mam super, nogi tez, tlyko zawsze te nadmierne 2-3 kg tluszczu odkladaja sie na brzuchu. Jak stoje to jest ok, ale jak usiade to faldy od razu sie robia. Jestem wtedy jak wulkanizacja- tu opona, tam oponka. Do pracy zawsze sobie szykuje jedzenie ale nie zawsze mam czas je zjesc. No coz bedzie mi potrzebna naprawde silna wola.

Gość ty gimbusie
to nieżryj tyle