Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimo wieku jestem

mam wazenie, ze mimo swojego wieku jestem jescze bardzo zagubiona

Polecane posty

Gość mimo wieku jestem

zmieniam zdanie, sposob myslenia, nastawienie w zaleznosci od tego kto i jak cos mowi na dany temat. irytuje mnie to, ze jestem taka chwiejna. ktos moze mi przedstawic sprawe w takim swietle, ze ja autentycznie tez tak zaczynam myslec, ale gdy poznij opowiadamto kolejnej osobie, to nie czuje mocy swoich argumentow, nie sa one racjonalne. mam 24 lata, a mam wrazenie, ze mentalnie mam z 16 lat, latwo na mnie wplynac, brak mi sily i konkretnych torow dla swoich mysli, swiatopogladu.

Gość mimo wieku jestem
pogada ktos inteligentny ze mna:) moze jakies rady.

jesteś kobietą , więc zmiany nastroju i zdania zależą tylko od Twojego humoru - a światopogląd ustali Ci mężczyzna , którego spotkasz :)

Gość mimo wieku jestem
ssij, revolver.

Gość potraktowany
to i tak dobrze że jesteś tego świadoma

Gość taki jeden facet27
Bo ty powtarzasz dlatego nie czujesz mocy . Moc jest w nas czyli musisz znać źródło ,a ty wiecznie bawisz się w głuchy telefon. ...i teraz rozmyślaj nad tym co powiedziałem całą noc :P pa

Gość mimo wieku jestem
akurat dzis mialam taka sytuacje, ze opowiadalam cos, co mi opowiadano i to stracilo na mocy, a wtedy wydawalo mi sie konkretne! rozmyslac nie bd, wszak to tylko kafeteria:) mowie tylko, ze meczy mnie to, ze wciaz jestem jakas tam zagubiona dziewczynka, ktora latwo ustawic do pionku, latwo zwiesc,latwo cos wmowic, tak mysle.

Problem może tkwić w Twoim dzieciństwie, dorastaniu, domu rodzinnym. Być może brak Ci własnej tożsamości, wiary w siebie. Poczytaj o tego typu problemach na www.pilumnus.dl.pl