Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczonychlopiec:(

uczucie wygaslo po super zwiazku ;(

Polecane posty

Wszytko bylo pieknie przez prawie 10 msc az nagle moja wspaniala dziewczyna ze mna zerwala ;(( . Powiedziala ze od kilku tyg juz nie czuje tego co czula ale ogolnie nie dawala znakow wydawalo mi sie ze wysztko ok walentynki super dzien kobiet super wszytko fajnie ja robilem dal niej wszytko wydawalo mi sie ze jest ok. , Byla rutyna ale wychodzilisy do kina restouracji pare razy w msc , fakt ze siedzielsmy i ogladalsimy seriale tez raczej byl motywem przewodnim no ale to chyba nie to prawda ? Moze fakt ze ja mam 25 lat ona 19 i ja miekszam z rodzicami i mam problemy z praca i jestem leniwy i ona boi sie o przyszlosc o ktrej snulismy plany slub itp było idealnie to moja 1sza i jedyna milosc. Dogadywalismy sie zawsze smialismy moglismy spedzac godziny razem i z dnia na dzien ona oswiadcza mi ze musimy zerwac bo uczucie sie wypalilo i ze nie objecuje ze do mnie wroci i ze bym nie zyl nadzieja ale nie wyklucza mowi ze zawsze bedzie mnie kochac ja niemoge bezniej zyc ;(( nie dam rady bylo ta cudownie ;/ Bylem za dobry?? Nigdy sie nie klocilismy NiGDY nawet raz przez ten czas dosc dlugi wydaje mi sie ;/ Tzn ze trzeba traktowac kobiety oschle i nie skakac kolonich?

Gość refr4f4
trzeba bylo isc do pracy slub owszem, ale kto na ciebie mial pracowac, ona??? nierobie jeden :o

Gość gwiazdeczka5888
A moze poznała kogoś innego..? Tylko nie chciała Ci o tym mówić.

Gość gwiazdeczka5888
Ale coś w tym jest. Jak facet jest za dobry, to kobieta szybko się nim nudzi, nie docenia go i tego co robi.

Masz plusa na szczerość "jestem leniwy" Oducz się tego. Nikt nie lubi leni ...

no ale to mozna porozmawiac o tym a nie odrazu ciach i narazie ;/ moze kogos poznala wtedy to jzu wolge sie zalamie ;/ masakra chyba sie zabije wtedy naprawde ;/ ja nie moge bez niej zyc :((((( Nie jestem tak typowo leniwy uprawiam sport itp itp mam pieniadze zawsze nie kokosy ale daje raaade no ;/ tazke sam neiwiem

To jej to powiedz zamiast wyżalać się na babskim forum. Aa i jak mogłeś planować ślub skoro nawet pracy nie masz?:(

mam prace , ale nie za 3tys za 1000 ;/ dorwycza to tez za to nei wyzyje ;/ powiedizlem jej , poprostu nie pogodze sie jesli kogos znajdzie a penwie znajdzie bo ejs piekna i cudna ;/ bylismy przykaldem zwiazku ;/ a runelo w pare tyg bez mojej wiedzy ;/

może dlatego, że ma 19lat; widzisz dziewczyny w tym wieku to największe szmaty i zakłamane istotki na świecie; gardzę moimi rówieśniczkami idiotkami

Gość mike maruda
widocznie słabo lizesz cipy :o

byłeś za dobry dodatkowo ona ma bolca na boku " i ze nie objecuje ze do mnie wroci i ze bym nie zyl nadzieja ale nie wyklucza mowi ze zawsze bedzie mnie kochac" jak nie wypali jej z nim to wróci, chcesz jeść resztki po innym?? 🖐️

widocznie to tylko dla ciebie byl super zwiazek skoro juz teraz sie nudziliscie przed tv to co to by bylo za 30 lat

nie daje rady ;(((( caly czas o niej mysle ;/ czemu mi to zrobila ;((( na swiecie nei ma juz takiej 2 nigdy sobie nie znajde kobiety ;(((( masakra;/

Gość schizzaaaaaaa1
Nie dziwie się... 25 lat, mieszkanie z rodzicami, BRAK PRACY, z czego chciałeś zorganizować ten wspaniały ślub i to wspaniałe życie? Na oglądaniu seriali jeszcze nikt się nie dorobił. Człowieku ogarnij się... weź się za jakieś studia (np. zaoczne) znajdź pracę w tygodniu, wynajmij mieszkanie... zrób coś z sobą jeśli ci na niej zależy i walcz... ! :o

Gość verbatynka 87
Ty się dołujesz a on gdzieś tam właśnie wrzeszczy skacząc na czyimś kutasie

macie racje ;(( jak bym jezdzil mercedesem to by to sie nie wdarzylo ;/ nienawidze tego kraju bo tu wsztyko kreci sie wokol pieniedzy a do tego ejscze jest utrudniony do nich dostep ;/ ;(((

Gość jestem dziewczyną ...
ktora tak samo postapiła ze swoim chłopakiem jak chcesz podam ci moje gg i wytłumacze co i jak było między nami i dlaczego z dnia na dzien zmieniłam zdanie

bo tu mi się nie chce wypowiadać na takie tematy z ćwokami jak wyżej ...

jasne podaj odezwe sie;(

41655439