Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to bylo 00

czy to bylo molestowanie

Polecane posty

Gość czy to bylo 00

Jak mialam ok.5-6 lat bylam z kuzynem sama w domu. Spytal sie mnie czy wiem jak sie robi dzieci. Ja powiedzialam ze nie i on mi to opowiedzial... I sie spytal czy chce zobaczyc jak... A ja bylam mala. Nie wiedzialam ze to cos zlego. Powiedzialam ze dobrze. Wtedy on zsunal spodnie i majtki i powiedzial ze mam zrobic to samo.. no i dotykal swoim ... po moich miejscach intymnych... On mial wtedy ok. 12 lat... Teraz czesto o tym mysle, czuje wstret do seksu,zamykam sie w sobie itd. Czy to bylo molestowanie? prosze Was.. bez zadnych podszywow itd.. to dosc ciezki dla mnie temat.

Gość buehehhehehehehe
Możliwe, że tak.

Gość le lotariane
w jakimś sensie było to molestowanie choć on też był jeszcze dzieciakiem:( co za zbok, teraz sie widujecie?

Gość gfgf
raczej nie . 12 latek jest za młody zeby zdawac sobie z tego sprawe . Ale gdyby miał 16 lat to tak.

Gość le lotariane
chyba nie jest ważne jak to nazwiemy (molestowanie czy nie),....na pewno było to niewłaściwe i mogło zostawić piętno na twojej psychice, mówiłąś o tym komuś?

Gość czy to bylo 00
widuje sie z nim i chcialam mu to przypomniec po tym jak potraktowal moja matke, ale jego matka niedawno zmarla wiec boje sie ze z tego nadmiaru problemow sie powiesi czy cos..

Gość czy to bylo 00
nie mowilam o tym nikomu, ale kiedy tylko slysze slowo seks od razu mi sie to przypomina...