Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisac do niego

czy warto pisac do niego?

Polecane posty

Gość napisac do niego

Spotykalismy sie jakis czas, ale pozniej ucichlo z dnia na dzien, po dwoch miesiacach sie odezwal, znowu spotkanie, i znowu ucichlo kilka dni temu pisal czy moglibysmy sie spotkac napisalam mu wiadomosc czego ode mnie oczekuje-nie odpisal juz bardzo chce sie z nim spotkac...czy warto napisac mu smsa.. i co napisac?

Gość Odpowiedź:
Możesz napisać coś niezobowiązującego - typu: "wiosna przyszła, może się wybierzemy na wycieczkę?" On chyba się przestraszył tego żądania deklaracji - bo tak można odebrać tego smsa.

Gość napisac do niego
wlasnie wie,ze zachowal sie troche jak dupek..przeprosil mowi,ze nie potrafi sie otworzyc..:/ widac ze ciagnie nas do sibei,ale on jest neizdecydowany..nie chce sie narzucac

Gość Justyna naturalna blondyna
Spotkaj się jeśli masz ochotę. Nie angażuj sie za bardzo tylko dobrze baw.

Gość napisac do niego
ale problem tkwi w tym,ze nie jestesmy umowieni, aja nie wiem czy warto sie narzucac, bo ja np. bardzo nie lubie jak ktos mi sie narzuca.. nie chce zeby on odebral to tak jak ja bym prawdopodobnie odebrala gdybym NIE chciala sie z kims spotkac

Gość favorina
Cwaniak i kretacz z niego.

Gość napisac do niego
moze Favorina masz racje, dobrze ze do Was napisalam bo sms by juz pewnie poszedl a tak to sie wygadam i mi moze przejdzie to z tej samotnosci..noi ogolnie tesknie za tym cwaniakiem;)

Gość sciemniacz i kretacz
olej go, nie warto tracic na takich czasu i energii

Gość sciemniacz i kretacz
na pewno leci na kilka frontow

Gość Justyna naturalna blondyna
Przecież to on chciał się z Tobą umówić parę dni temu, prawda? Więc sie nie narzucasz

Gość favorina
Szczerze mowiac Autorko dziwie sie, ze poszlas na spotkanie z nim po tym jak zniknal na 2 miesiace. Kopa w dupe takim. Facet, ktoremu zalezy na kobiecie nie bedzie znikal z jej zycia z obawy, ze ktos moze sie na nia zaczaic. Pamietaj:)

Gość napisac do niego
problem w tym,ze widze ta jego twarz na facebook :/ noi ciagnie mnie do niego

Gość napisac do niego
macie racje dzieki Bogu,ze nie napisalam dziewczyny raczej nie ma...ale to tylko moje odczucie, moze rzeczywiscie chce tylko jednego.

Gość favorina
Nie badz kolejna naiwniara.

Gość favorina
A skad Ty wiesz czy on ma dziewczyne czy nie? Nawet jesli nie ma, to Ciebie tez nie traktuje serio, a na pewno nie zalezy mu na tym, zeby chociaz dobre wrazenie wywrzec na Tobie. Ale jak teraz sie zlamiesz, to on juz bedzie wiedzial, ze moze sobie na wiele pozwolic, a wystarczy tylko jego 1 skinienie i Ty lecisz jak na skrzydlach. To jest nie wychowawcze podejscie (Twoje wzgl niego).

Gość napisac do niego
Ponizam sie.. to chyba z powodu utraty wlasnej wartosci:/ Dziekuje Wam

Gość Kaktussss
Sam to mam. Pisałem licząc na odpowiedź, rozmawiałem... i dalej między nami nie wiąże - tylko sam wzrok. Z innymi jak rozmowy toczę to kawał czasu możemy rozmawiać - ale z nią to konkretnie i na temat. Ale mam ubzdurane w głowie.... :) Gdy pisałem, dzwoniłem, rozmawiałem prywatnie to nie wyszło mi umówienie się z Nią. Ma mój tel. Jak będzie chciała to . I na Jego miejscu chciałbym żebyś napisała i ... Randka zobowiązuje. Ale można np umówić się na zakupy do zwykłego marketu gdzie nie trzeba gadać o... i miło czas mija.

Gość Bollekkkkkkkkkkkkkkk
Ja już trenuję pranie mózgu żeby się w tej dziewczynie która... się odkochać. Też spróbuj.