Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdcsdcm

brak poczucia spełnienia w związku

Polecane posty

Gość sdcsdcm

problem z nią czy ze mną?

Gość gazzela
Problem jest z tą osoba, która ma brak poczucia spełnienia, bo to jej jest źle.

Gość sdcsdcm
spotkania sprowadzaja sie do tego, ze ona narzeka na rozne rzeczy, ze jej cos nie idzie. staram sie ja wspierac, ale ile mozna. zamiast czuc sie uskrzydlonym to ja czuje ze ja za mało wspieram albo ze robie cos nie tajk

Gość fdkoirew
dziewczyny ogolnie marudza, to ze ja wysluchasz to jest dla niej jest najwazniejsze i ogroman ulga:)

Gość jakiś pan
Czyli, ze ona podcina ci skrzydła tymi narzekaniami. Moze to juz taki niezadowolony z niczego typ? I wiecznie bedzie narzekać?

Gość sdcsdcm
no poczatku taka nie była, była raczej optymistka. ale teraz widzi wszystko w jakis czarncyh barwach, staram sie jaj pocieszac, ale juz sam zaczynam popadac w jakis dołek. nie ma tej radosci co kiedys, ze z nia jestem. czasem sa jakies przebłyski ale zaraz potem te sama norma

Gość jawogap
Ona Cię ściaga w dół za sobą. Chyba czeka was poważna rozmowa. A narzekanie - z tym trzeba samemu walczyć, trzeba nauczyć się dostrzegac pozytywy i nie brać za bardzo do siebie negtywów. Ktoś to musi dziewczęciu uswiadomić. Więcej luzu i dystansu do świata.

Gość gośkowataaaaa
moze ma powody do narzekań? na co narzeka? na Ciebie, twoje zachowanie? czy ogólnie życie, praca?

Gość Aska kraska
Przy nastepnym narzekaniu postaw sie stanowczo ale nie krzykiem i powiedz zeby dala spokoj. powiedz jej co czujesz. moze nie zdaje sobie sprawy z tego co robi. Moj maz kiedy jyz przesadzam poprostu mi to mowi. kazdy ma prawo ponarzekac czy miec gorszy dzien ale bez przesady

Gość sdcsdcm
na prace narzeka