Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastaja

ostry kaszel i charszczenie a doktorka na zwolnieniu!!! pomocy

Polecane posty

Gość Nastaja

witam, drogie mamy bardzo prosze was o porade... otoz mij 1,5 roczny synek ma od 2 dni stan podgoraczkowy, kaszel mokry czasami az duszacy i katar leje sie z nosa jak z kranu... dzwonilam do swojej lekarki ale ma urlop... powiedziala zebym wykupila syrop w aptece ambrosol i jak po 2 dniach nie bede widziala poprawy to mam sie zglosic na pogotowie... no i ja tej poprawy nie widze, na goraczke podaje ibum i ten ambrosol... a maly gdy spi to tak charszczy...boje sie zeby to nie bylo zapalenie pluc ( synek 3 m temu mial zapalenie oskrzeli) prosze poradzcie co mam robic jechac na to pogotowie czy poczekac jeszcze z dzien i czy wy macie akies sprawdzone leki lub domowe sposoby na walke z takimi objawami???

Gość trop
charszczenie to pewnie oskrzela, więc ja bym się wybrała na to pogotowie lub do innego lekarza

Gość Nastaja
zastanawiam sie naprawde nad tym ... ale z drugiej strony tak mysle ze 2 dni to troszke za krotko zeby zauwazyc jakies diametralne zmiany

Gość trop
wiesz może się mu pogorszyć, a teraz może obyłoby się bez antybiotyku tylko np na samym syropie Pulneo.

Gość Nastaja
a ten syrop jest chyba bez recepty to moze sama go kupie

Gość trop
z tego co wiem to na receptę. Z domowych sposobów to dawaj mu dużo picia, to rozrzedza flegmę, i możesz robić przed snem inhalacje z rumianku, zakraplać nos solą morską kilka razy dziennie.

Gość mnie to zakrawa
do lekarza!

dokładnie dziecko pod pache i do lekarza jak nie na pogotowie to do dyżurującej przychodni jak macie... po co masz się denerwować??? i tak cię podziwiam bo ja to już dawno bym była na drugiej wizycie:)

dolekarza i to szybko!!! moja corka teraz miala zapalenie oskrzeli, niby poczatkowo wlasnie nic poza kaszlem, czekalam, a na 3 dzien wzywalam lekarza wieczorem do domu, bo tak sie nagle pogorszylo, dostalismy od razu skierowanie do spzitala. takie male dziecko moze od kaszlenia i zapalenia oskrzeli miec dusznosci i w nocy stanie sie tragedia. Dla wlasnego spokoju idz do lekarza

Gość hmm*hmm
mojej przez weekend tak sie pogorszylo ze miala zapalenie oskrzeli i płuc ,ja bym poszla na pogotowie.