Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkrecik

zabawila sie uczuciem

Polecane posty

Gość konkrecik

Powiem tak. Dużo tutaj jest wpisów od naiwnych suczek. każda z was ma to na co zasluzyla. Ja też poznalem kobiete 35 latkę zakochalem się w niej na calego,ona też mnie kochala tak przynajmniej mówila. Jezdzilem do niej do warszawy do krakowa do rodziny poznalem cala jej rodzine planowalem nawet z nią slub i okazalo sie ze szmata sie moim uczuciem tylko zabawila,rozkochala i przestala sie odzywac mowiac ze jestem czlowiekiem nieczulym. A to wlasnie ona jest nieczula w uczuciach i falszywa jak pies. zaczela mi pisac jakies teksty z bibli ze ona mnie nie kocha ale bog mnie kocha,ze ona mnie nie kochala. do kosciola leciala 3 metry przedemna i taka falszywa sie okazala w uczuciach,nienawidze skurwialych scierw katolickich wiekszosc kobiet chodzacych do kosciola tylko sie zabawia uczuciami takie z was szmaty

Gość 883176950
a dobrze ci tak gupi

Gość stały wuczuciach
sie znalazł

Gość brednie i tyle
I bardzo dobrze zrobiła taki frajer jak Ty na nic lepszego nie zasługuje.

Gość stały wuczuciach
ja na jej miejscu byłabym jeszcze gorsza

Gość słoma z sandałów
A ile byliście ze sobą? Może wydarzyło się coś o czym nie wiesz, a ona uznała, że tak drastyczne zerwanie pozwoli Ci o niej zapomnieć... nie bądź od razu aż tak krytyczny i nie wyzywaj jej...

Gość ej no szoken
jak tak czytam to co piszesz to powiem ci tylko ze dobrze zrobiła ze cie w dupe kopła. Ty jestes jakiś niezrownowazny psychicznie i do tego pełen nienawiści

Gość stały wuczuciach
wwsadz sobie te uczucia w doope

Gość konkrecik
spotykalem sie z nią 3 lata poznalem suke na sympati. Powiem krotko jak czytam jak jakis jebany katolik mi wmawia ze jestem frajer albo popierdolony jestem to bym takiego huja za lep zlapal i wpierdolil do sracza. banda kurwa cweli jebanych na chuju sie znacie

Gość konkrecik
jak mam sie odkochac jak caly czas o niej mysle? ale bylem glupi ze sie zakochalem w takiej egoistce myslacej o tylko o sobie sobie. w milosci zaslania sie ojcem alkoholikiem i biblią wysla mi rozne strony z bibli i zmusza do czytania. czy ona jest pierdolnieta ? hihi

Gość jawogap
Babka sie odkochała - nie wolno jej? Najpierw kochała, a potem stwierdziła, ze to jednak nie to. Normalka, a nie wyrachowanie.

Gość prosta sprawa a Ty sie dziwisz
tak bo autor uwaza ze jego nalezy kochac, ona nie miala prawa sie odkochac :O jaki jestes zalosny :O poszla w swoja strone bo jej nie pasowales a Ty taki zdziwiony ze ho ho

Gość no i dobrze ci tak frajerze
tacy jak ty są tylko po to, by ich wyruchać i się nimi zabawić, chyba nie myślałeś, że którakolwiek kobieta zwiąże się z czymś takim jak ty na poważnie? :D

Gość słodkilu
Bez obaw z takimi trudno momentami współżyć i wierzyć na słowo być może była po przejściach i szukała jakiegoś jelenia by nim zawładnąć emocjonalnie a potem porzucić jak niechciane dziecko:O

Gość melissa i refleksja
czytając twoje posty nie dziwię się, że dostałeś taką czarną polewkę - tylko Bóg jest w stanie zmienić to czym ziejesz w cos sensownego :D To nie robota dla żadnego smiertelnika :D

Gość konkrcik
ale powiem tak jak sie z nia pogodze to bedzie miala zmiane taka o jakiej marzyla. na poczatek rozkocham ja do czerwonosci na nowo a pozniej cos powiem ze mam inną a ona ma spadac bo jest zwykla szmatą. powiem tego kwiatu jest to pol swiatu a teraz spierdalaj vo jestem umowiony z inna haha

Gość konkrecik
sluchajcie i powiedzcie mi tylko czemu kazda polka mysli o ksieciu z bajki co ma mieszkanie drogie auto i full kasy. Pytajac moja kobiete czy mnie kocha odpowiedziala ze kochala facetow jak miala 18 lat a w wieku 36 lat mysli calkiem inaczej przyszlosciowo. Bardzo duzo oczekiwala ale tak od siebie to niemiala nic zeby cos zaproponowac. mieszkajac 15 lat w warszawie okazalo sie ze nawet niemiala wlasnego mieszkania tylko wynajmowala u kolezanki bo to duzo taniej a podobno w warszawie tak sie zarabia duzo jak na zachodzie. Wiec pytam wystarczy w warszawie na zycie oplaty za mieszkanie i inne na miesiac zarabiac 1800zl brutto