Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mlody_18

gdzie mozna poznac niesmiala kobiete?

Polecane posty

W szkole (technikum/liceum) widze, ze panosza sie same zarozumiale "maniury" ktore zreszta mnie zniechecaja zbyt ladnym wygladem (czul bym sie dziwnie w towarzystwie ladnej, ekstrawertycznej, zarozumialej osoby). I pytam wiec- "szare myszki, gdzie mozna was najczesciej spotkac? Jak sie zachowujecie, gdy facet na was patrzy? Jak sie ubieracie? Hmm

Gość asia borsuk
właśnie mnie poznałeś :classic_cool: witam,z tej strony szara nieśmiała mysz która czas wolny spędza na kafeterii :P w mojej szkole też są takie dziewczyny przebojowe i ja gubie sie w tym tłumie i jestem sama :P wygląda na to że jesteśmy z tego samego miasta i mamy tyle samo lat ale to tylko przypadek ;] a poza tym to pisze sie chorobliwie ;)

Skoro sam jesteś chorobliwie nieśmiały (wiec boisz się wykonać pierwszy krok) to chcesz poznać dziewczynę która będzie bała się okazać zainteresowanie kimkolwiek? Powodzenia.

Gość Paradoksyna
Jak się zachowują dziewczyny nieśmiałe? Raczej unikają imprez, są domatorkami, w towarzystwie mniej je widać i słychać od bardziej pewnych siebie koleżanek. Gdy chcesz zagadać panikują, przejawiając chęć do ucieczki, przez co dość ciężko je zdobyć.

Gość Aero
Wszędzie, kobiety a natury są nieśmiałe. To jest zapisane w naszej genetyce, tak jak kazdy aspekt naszego zycia jest tym uwarunkowany. Tak jak budowa czaszki- kobiety są nieśmiałe bo to facet ma jaja :) www.jak-zdobyc-dziewczyne.info zajrzyj tutaj- dowiesz się wiecej :)