Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakladac czy nie

z jakiej sieci najlepszy internet ????

Polecane posty

Gość zakladac czy nie

oczywiscie mowimy o internecie bez limitu transferu danych w jakiej sieci najlepiej ile placice za jaką predkosc w jakiej sieci i czy sa problemy na ile umowa itp????? czy sa dodatkowe oplaty za utrzymanie lacza ????? wazana sprawa odpowiedzcie szybko na wszystkie pytania blagam !!!

Gość kafeterianka 123456xxx
ja mam w telekomomunikacji poslkiej 6mb/s 59,48 umowa na dwa lata jezeli nie wezmiesz telefonu stacjonarnego to oplata za utrzymanie lacza miesieczna 29,27 jak wezmiesz telefon to jej nie ma najnizszy abonament w promocji na dwa lata w ktorym nie ma puli minut do wykorzystania to jest plan startowy za 34,00 (telefon stacjonarny) instalacja lini i oplata aktywacyjna jednorazowa w promocji na dwa lata 1,01 zł z vat jezeli jestes zainteresowana to pisz powiem wiecej ja mam wlasnie 6mb/s i telefon abonamment 56 zl 10 bezplatnych godzin na stacjonarne ja dzuo dzwonie t sobie chwale zero problemow polecam telekomunikacje polska!!!

Gość ja mam radiowke
brak oplaty za utrzymanie lacza umowa na czas nieokreslony 1mb/s 48,00 jak pada snieg jest wiatr lub burza internet nie dziala czesto sa jakies usterki wlasnie tez zastanawiam sie nad przejsciem do neostrady!

Gość gość
Wszystko zależy od twoich oczekiwań i lokalizacji. Ja mieszkam na śląsku i jestem zadowolona z mojego lokalnego dostawcy http://www.multiplay.pl/ Ceny mają przystępne, a przede wszystkim nie ma żadnych problemów z internetem, nie przerywa.