Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaCLUB

Mój chłopak kolejny raz porównuje mnie do swojej byłej;/!!!

Polecane posty

Kolejny raz kłucąc się z chłopakiem ze złości porównał mnie do swojej ex z którą był 7 lat. Ranią mnie słowa typu:ona się bardziej troszczyła, ona zawsze posprzątała itp. Wyszłam od niego z pokoju trochę sobie po płakałam i chce m dać nauczkę...macie dla mnie jakieś rady??

hehe dobry pomysl, wiesz ale to naprawde nie jest mile jutro mamy rocznice a mam ochote milczec i dac mu cos do zrozumienia,

skoro sie sama nie szanujesz to sie nie dziw ze on ciebie nie bedzie.

Gość jag alskar dig
nie zniosłabym tego, przy drugiej takiej sytuacji wypierdoliłabym go na zbity pysk 🖐️

Gość mychol ty przyjebie
widzisz gdzie zeby autorka napisala gdzies ze sie kurwi czy cos takiego ? ale z ciebie kawoł choooja ...

Też właśnie z rana chce mu napisać coś krotko dodać dziękuję za wspaniałą rocznice (bo jutro akurat pada) i milczec... nie mam sił wkurwiac sie , jesli nie zrozumie błedu to napewno nic w lepszym kierunku sie nie zmieni

Jav"o tak" nie porownuję go do byłych pomimo że nie raz jestem mocno zdenerwowana na niego...

ponieważ sama sobie taką opinię wystawiasz. Wypisywanie o przyjmowaniu spermy do ust i opisywanie siebie jako taniej, latwej kurevki raczej dobrze nie swiadczy. Jesli kobieta ma klase to seks zostawia miedzy soba a mezem a nie lata i sie prezy na prawo i lewo piejac z zachwytu nad czarnym kootasem. Znalazl sobie to czego szukal to teraz traktuje adekwatnie - a teraz lec obciagac by moc zdac relacje na kafe temu jak mu tam bylo? Muhametowi? :)

mezem albo facetem juz zeby nie bylo potem :P dla przypomnienia: ''lenkaCLUB Kurde spuszcza się niczym koń kurde, do środka nigdy bo narazie nie chce mieć mulata, ale do buzi często tylko tego jest tak dużo że mi wpada do środka Ale nawet jego sperma jest smaczna aż się dziwie, tak to zazwyczaj na mnie tylko wtedy jest cała pościel do prania'' zaraz bedzie, ze zazdroszcze, czekam na atak przez brak argumentow z twojej strony :D

poza tym jestes tak durna i zalosna, ze nawet mi sie tego wszystkiego pisac odechciewa :D piszesz jednego dnia o tym, ze wybralas kase i go nie kochasz, ze masz ochote na jego kumpli a innego dnia ze to milosc zycia, chodzacy ideal i jest boski w lozku (z obrzydliwymi szczegolami) jak juz chcesz sie wybic na kafe jako szmata to chociaz ustal jedna wersje wydarzen a nie jak wiatr zawieje.

Jak ktoś pisał wyżej - powiedz mu że też miałaś chłopaka który był lepszy w czymś, ale nie mówisz o tym bo to deprymujące. Możesz, też na ulicy powiedzieć "O kurcze, jaki ekstra facet!" i jak się obruszy - powiedz wtedy że tak jak on się czuje teraz, to Ty czujesz się jak Cię porównuje do byłej. Wtedy może zrozumie.

Gość mysle ze nie powinnas
sie nie odzywac czy dawac mu jakas nauczke tylko nastepnym razem gdy cie do niej porowna powiedz mu po prostu " ale ja nie jestem Twoja byla, teraz jestes ze mna a nie z nia. Jezeli ona odpowiada Ci bardziej niz ja to trudno, droga wolna" albo to zrozumie albo niech spada - ciezko jest sie rozstac, ale albo kocha Ciebie taka jaka jestes, albo kocha swoja byla. Byc moze chce przez te glupie dogadywanie Cie "wytresowac" zebys skakala tak jak on Ci zagra - wiesz moze mysli, ze jak Cie porowna do bylej to Ty bedziesz chcala byc jeszcze lepsza i bedziesz robila to co on chce - ale nie daj sie. i nie rob cyrkow jak dziecko, pwoeidz mu wprost ze Ty to Ty a nie jego byla.

Dziękuję za rady ... fakt może to za głupia sytuacja by obrażać się jak dziecko,wziąśćrzeczy od niego i poprostu milczec,ale chce by wkoncu zrozumial lub przeprosil, wiem że mnie kocha mocno mówi to w nerwach, juz go oszczegalam ostatnio ze powiedzial to ostatni raz a tu dalej to samo...

MYCHOL Ty tak naprawdę wierzysz we wszystko na tym forum? przecież to tylko świat wirtualny:D człowieku uderz się w czoło, tutaj można pisać stek bzdur albo jeszcze lepiej podawać się za mężczyzne geja, udajesz mądrego ale tak naprawdę strasznie głupi z ciebie koleś:) mam gdzieś jak kto mnie tutja odbiera skaczesz po wszystkich moich postach które również mogą być to podszywy, mogą być wymyślone historyjki jesteś najwyraźniej z siebie dumny:D nie wiem pogratulować ci?myslisz ze to kafe wiele dla mnie znaczy? to glupi portal m.in. dla takich tempaków jak ty:)mam gdzies czy bedziesz nazywal mnie dziwka idiotką prostytutką, wieśniarą, blacharą, kurwą,dziewicą, nie znasz mnie i nigdy nie poznasz:) nie znasz mojej osoby i moich sytuacji życiowych naprawdę:) to nie są realia to fikcja zapamiętaj to jestes na tym profilu to bądz dla ciebie moge być nikim nie obchodzi mnie to:) dobranoc

Nie wierze we wszystko, wręcz przeciwnie podchodzę do kafeteryjnych historyjek bardzo sceptycznie aczkolwiek odpowiadam adekwatnie do założyciela tematu. Jeśli każda historia pisana przez ciebie tutaj jest wymysłem to tym bardziej mi ciebie żal bo musisz mieć przykre życie by w taki okrutny sposób je sobie urozmaicać.