Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

womanontheway25

robie filmiki o irlandii

Polecane posty

Gość buitg7ujg
nudy na pudy, nie wytrzymałam minuty. chcesz udawać ellę ale do pięt jej nie dorastasz nudziaro

KTO to jest ella? moze i filmiki sa nudne, bo nigdy to ie nie polecisz, to bylo dla moich rodzicow. mimo wszystko wciaz masa ludzi czyta mojego bloga i pyta o zycie w irlandii, wiec prosze)

Gość buitg7ujg
to takie filmiki pokazuj tym ludziom ( wiadomo jakim, bo wiadomo kto wyjeżdża do uk i irlandii ) a nie wrzucasz to na ogólne forum, zmarnowałaś minutę mojego życia!

Gość bikbok26
mojego na szczęście tylko 16 sekund, ale o mało nie zasnęłam

Gość bikbok26
wiesz, problem nie tkwi w tym skąd te filmiki robisz a w tym, że ty to robisz. nudna jesteś cholernie

Gość a twoje dziecko ile ma i jak
a mi sie filmik podobał, nie wiedziałam o tych rowerach, tylko mogłaś połozyć kam do koszyka żeby nagrywać jak jedziesz i później zrobić z tego filmik np z podkładem muzycznym jakimś fajnym plus widok z kam jak sie jedzie przez miasto

Gość mja szczera opinia
faktycznie podróbka Elli :( nudne to statyczne takie, jak chcesz robić dla nas to rób ale ciekawsze niż dla rodziców (wiadomo rodzicom nie można móiwc wielu rzeczy :P ) skupilaś sie na głupim automacie... a kogo to obchodzi, lepiej byś sie przeszła po miescie poopowiadała o sobie o ludziach