Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1995blagamOporade

możliwe że zostałam nakręcona wideo rozmową

Polecane posty

Cześć mam 17 lat. Wczoraj uświadomiłam sobie że mogłam zostać nakręcona przez skype...podczas masturbacji..nago.. wiem jestem głupia jak but ;( naiwna..proszę nie zjedzcie mnie tu ;( mam wystarczające wyrzuty sumienia. Bardzo się boję, że ta osoba wykorzystuje potem filmy takich naiwnych dziewczyn jak ja puszcza je potem na chatroulette i zwabia następne ofiary.. nie wiedziałam że można coś takiego zrobić ;( Pewności nie mam że zostałam nakręcona ale teraz po przeanalizowaniu wiem że duużo rzeczy w tym wszystkim nie gra i nie mogę być spokojna. Z mojej strony mogę powiedzieć ze mam ogromne wyrzuty sumeinia i nigdy nigdy więcej czegoś takiego nie zrobie. Jak powinnam się wobec tego zachować? co posiadam to kilka maili tej osoby w któych właściwościach jest widoczny IP, skype tej osoby imie i nazwisko-tyle że pewności nie mam, czy nie jest fake :/ wyszukałam tą osobę na facebooku-nie ma zdjęć a wśród znajomych ma tylko 5 osób.. próbuje się kontaktować z każdą z nich.. narazie jest ciężko ponieważ wogóle ta osoba najprawdopodobniej nie jest z Polski. Proszę o porady od ludzi orientujących się w tej kwestii. Czy powinnam do tej osoby napisać w jakiś sposób uświadomić jej że wiem że ona oszukuje..może jakoś ją przestraszyć, oczywiście nie w sposób przez który sama narobiłabym sobie problemów. Moja głupota nie zna granic ;( dałabym wszystko żeby cofnąć czas...

Gość dfdgfhjgjh
oczywiscie ze moglas, co wiecej, wszystko co puszczasz na skype jest gdzies tam zapisywane i moze byc keidys wykorzystane przeciwko tobie...

czy ja moge cos z tym zrobić. video konwersacja nago nie jest zabroniona przez skype. Nakrecanie drugiej osoby wbrew jej woli gdzie potem nagranie moze byc wykorzystywane do niecnych celów jest juz jakims tam wykroczeniem. czytalam ze u nas w PL do 3 lat mozna za to dostać. drogi autorze wczesniejszego postu co bys zrobił na moim miejscu (peniw byś czegoś takiego głupiego jak ja nie zrobił..ale stało się ;( jak z tego wybrnąć)

postaram sie poszukac jeszcze jakiegos forum prawnego. Moze tam mi ktos udzieli w miare fachowej porady. Jest mi bardzo wstyd, nie wiem nie rozumiem jak moglam się dac namówić. To tak jakby ktoś mnie namówił żebym wskoczyłam do ognia twierdząc że nie bedzie boleć.. no nic pozdrawaim i szukam dalej

Gość dfdgfhjgjh
zapytaj na forum prawnym. tak, niby ejst to wykroczenie ale z drugiej strony jak ktos sam sie rozbiera przez kamerą przed obcym facetem to musi sie liczyc z roznymi konsekwencjami... on to moze dac na neta a ty nigdy sie o tym nie dowiesz

poszukam jeszcze na jakims forum prawnym. Jak moglam do czegos takiego dopuscic. NIE WIEM.

Gość co do tego
nic z tego nie rozumiem jak nakręcona bez wiedzy? albo mialas włączoną kamere albo nie i skad wiesz na jaka czesc ciala byla ustawiona?,

dzieki za porade

Gość 91
nikt mu nie udowodni ze cos nagral a w sieci to bedzie. a wgl to po co to robilas?

Gość 91
trzeba bylo wczesniej myslec a nie teraz placz!!!

video rozmowa skype. mozna ja nagrac. wyczytalam o tym po fakcie. rozebralam sie dobrowolnie, nie zaprzeczam, ale na ewentualne nagranie zgody nie wyraziłam

Gość co do tego
przefarbuj włosy, zmien imicz, nikt Cie nie rozpozna

dzięki za fachową poradę..

Gość to ja tez zapytam
to jaka jest polityka prywatnosci na skype ? Czy jezeli ktos normalnie rozmawia to tez jest nagrany i to wszystko zapisane gdzies ?

a po ki h....uj włazisz na skype i rozmawiasz z nieznajomymi? Mama nie uczyła, że z nieznajomymi się nie rozmawia, a co dopiero masturbuje?

stało się. teraz pies pogrzebany. mama uczyla, widocznie niezbyt owocnie :/ (przepraszam mamo) post jest nie o tym.

Gość kwiatkofa
Prędzej czy później film z Tobą pojawi się na serwisie motherless kropka com. Może już tam jest, poszukaj, będziesz sławna :)

Gość kjyhtd
uwazaj jak mamunia dostanie link do filmiku niedlugo haha :D

Gość zalamaanaaa
ponawiam temat..ludzie popełniają różne błedy czy to z ciekawosci, z głupoty..ale czy to znaczy ze druga osoba jest uprawniona do wykorzystania ich przeciwko tobie? moze ktos byl w takiej sytuacji a zakładam ze NA PEWNO w koncu kafeteria to forum z kilku tysieczna baza uzytkowników.załuje swojej glupoty i to bardzo..za ten bład moge placic do konca zycia.. chciałabym cos z tym zrobic w koncu w sieci tez panuje jakies prawo..

Gość zalamaanaaa
czy moge prosic o sugestie ktore by mi zasugerowaly konkretne dzialanie w tej sprawie? jestem sklonna zlozyc doniesienie do prokuratury, tyle tylko ze ja nic konkretnego w tej sprawie nie mam film krąży po video czacie - tzn ktos wchodzi na video czat o dogodnej dla niego porze puszcza ten film gdy z czata wychodzi caly slad po filmie i tej osobie zanika. co robic?

Gość KATATONICZNA
Cemetery of Scream

Gość tyrryryryy
O rany, dziewczyno- takie nagranie wyszukane przez kogoś znajomego, może zniszczyć Ci życie :o

Gość zalamaanaaa
tyrryryryy czy nic nie moge z tym zrobic?

Gość tyrryryryy
zalamaanaaa czy moge prosic o sugestie ktore by mi zasugerowaly konkretne dzialanie w tej sprawie? jestem sklonna zlozyc doniesienie do prokuratury, tyle tylko ze ja nic konkretnego w tej sprawie nie mam film krąży po video czacie - tzn ktos wchodzi na video czat o dogodnej dla niego porze puszcza ten film gdy z czata wychodzi caly slad po filmie i tej osobie zanika. co robic? Nie rozumiem, widziałaś ten filmik już w sieci?!!! Jest tam Twoja twarz? czy tylko ciało- bo jak tylko ciało, i nie ma szans na rozpoznanie, to chhuuuj z tym, ale w przeciwnym wypadku idż na policje, wtedy zablokowany zostanie, ale pewnie pojawi sie gdzieś indziej., W internecie nic nie ginie.

Gość tyrryryryy
I licz sie z tym, że będziesz musiała powiedzieć o tym rodzinie, to raczej nie uniknione. Faceci to świnie, ale pamietaj że ta osoba złamała prawo, i musisz walczyć o sprawiedliwość.

Gość zalamaanaaa
sprawa wyglada tak- zostalam nakrecona przez skyope i teraz ta osoba przerobila ten filmik i wabi innych ludzi do rozmowy na wlasnie ten filmik. mozna powiedziec ze ten film narazie istnieje tylko na komputerze tej osoby ktorej miejsca zamieszkania..nie znam

Gość zalamaanaaa
boje sie strasznie. przeklinam dzien i osobe ktora psychologicznie namowila mnie do tego co zrobilam..

Gość tyrryryryy
Rozumiem, udaje dziewczyne i odtwarza nagranie? Skontaktuj sie z ta os, idż do adwokata wystosuje pismo o zaprzestanie, postraszy sądem i nakaze usunięcie go.