Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiufiufiuZERAZER

OPINIE O TELEKOMUNIKACJI POLSKIEJ S.A

Polecane posty

Gość fiufiufiuZERAZER

.

Gość Godejwa
ogolnie okej, po za tym ,że dzwonią te babska zupełnie niedoinformowane i wciskają promocje bez sensu:D

Gość fiufiufiuZERAZER
NO TO JAK W KONCU?CO O NICH MYSLICIE?

Gość Godejwa
no ale łoco chodzi , normalnie, wszystko działa : telefon, net , tv. za 113,68 co miesiąc.

Gość fiufiufiuZERAZER
NO OGLÓLNIE CZY WARTO ZAMONOWAC CHODZI O SAM TELEFON ANALAGOWY WYPROWADZAM SIE ZA 2 TYG OD RODZICOW A NIE MAM KOMURKI(ONI MJA STACJONARNY) NIE CHCE KOMURKI DLATEGO PYTAM CO SADZICIE CZY WARTO WZIASC CZY TANIO JEST CZY MACIE CZY KORZYSTNIE ITP......NO WSZYSTKO CO MYSLICIE O TP.SA JA MYSLE ZE TO PORZADNI LUDZIE(ALE ZNAJOMI TWIERDZ

Gość fiufiufiuZERAZER
Ą INACZEJ ZE TO ZLODZIEJE I OSZUSTY NIE ROZUMIEM ICH WIEC CO WY SADZICIE O TP.SA???

Gość Godejwa
tej , to weź komórkę , nie wiem mixa może jakiegoś , komórka za 1zł na ileś tam doładowań za 30 zł. nie opyla się Tpsa.

Gość fiufiufiuZERAZER
ALE JA NIGDY NIE MIALAM KOMURKI NIE CHCE ZASTANAWIAM SIE NAD TYM ABONAMENTEM ZA 70,58 MA BYC 5 BEZPLATNYCH GODZIN NA STACJONARNE

Gość Godejwa
w plusie na ten przykład możesz wykupić sobie numer do którego najczęściej dzwonisz i gadasz za na okrągło przez 24 h tylko za droną opłatą.

Gość fiufiufiuZERAZER
OGÓLNIE MOGE WAZIASC ABONAMNET ZA 34,00 I ZA 1 WYBRANY NUMER PLACE 10 ZŁ I TEZ MOGE 24/H

Gość Godejwa
ale stacjonarnego pod pachę nie weźmiesz:D zdjęć nim nie zrobisz , smsów nie wyślesz , w gry nie pograsz:D Dobrze ci radze weź w plusie jakiegoś mixa z telefonem za złotówkę , idż do salonu ,tam ci doradzą.

Gość Godejwa
ale stacjonarnego pod pachę nie weźmiesz:D zdjęć nim nie zrobisz , smsów nie wyślesz , w gry nie pograsz:D Dobrze ci radze weź w plusie jakiegoś mixa z telefonem za złotówkę , idż do salonu ,tam ci doradzą.

Gość fiufiufiuZERAZER
dobrze ale grac nie chce bo nie mam 5 lat sa telefony ktore maja mozliwosc wysylanie smsow stacjonarne i ja komurki nie chce