Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagaras199999995555

mam 17lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Jestem w 3msc ciąży, moi rodzice chcą żebym usunęła, ale ja tego nie chcę... nie wiem co robić, uczę się w naprawde dobrym, renomowanym liceum nie wiem jak zareaguje kadra pedagogiczna na wieść o mojej ciąży, czy mnie nie wyrzucą... naprawde wiele nauki i staran w gimnazjum było, żeby moc dostac sie do tej szkoly... mam stalego chlopaka od prawie 2,5r. jest starszy ode mnie, ma 19lat.

Gość Meleńka 88
Przejebane....... Ja w wieku 24 lat nie wyobrażam sobie mieć dziecka , ale podziwiam Cie ze jestes taka rozsądna i chcesz urodzić , aczkolwiek mogliście się zabezpieczyć.

Gość marne prowo - popieram
Marne prowo:O "podziwiam Cie ze jestes taka rozsądna i chcesz urodzić " Rzeczywiście jest za co podziwiać:O Od kiedy chęć urodzenia (w domyśle nie usunięcia) jest synonimem rozsądku?:O

no własnie zabezpieczylismy ... nie tyle co chce, ale nie umiem nie mam serca usunac ... mam metlik w glowie

teraz na usuniecie i tak jest juz za pozno poradzisz sobie, nie Ty pierwsza nie ostatnia :)

Gość Meleńka 88
marne prowo - popieram Spokojnie ... chodzi mi o to ze myśli rozsądnie i nie chce usunąć .... niagaras199999995555 Dasz radę !Stało się , jesteś taka miodziutka ... cale zycie przed Toba :)

Gość SynioMamusi
Ja zaszłam jak miałam 17lat i co z tego ?? też się uczyłam .. szkoda mi było szkoły bo niestety musiałam z niej zrezygnować ale za to mam coś wspaniałego!! Moje dziecko jest dla mnie wszystkim,! Poradzisz sobie! Powodzenia

Gość nnnnnnn
gratuluję kurewko; nie ma to jak świetna wiadomość pod koniec dnia; great cieszę się również

Gość Despina
ja urodziłam w wieku 20 lat i jestem na 1 roku studiów medycznych.Radze sobie i to dość dobrze;) Powodzenia i Tobie również nnnnn k**wka to z Ciebie dzieciaku

zobaczymy..oby, ale nie wyobrażam sobie zrezygnować z tej szkoły. Dzięki za wsparcie

Gość studio focus
powinnas urodzic, tak miało być