Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klecd;lwckw;

Co sądzicie o takim mężczyźnie? tylko szczerze

Polecane posty

Gość klecd;lwckw;

* Ma 26 lat, ale ciągle na studiach, na utrzymaniu rodziców, * Miał 3 związki, z żadną mu nie wyszło, * Już bardzo długo studiuje informatykę, * Chorował na depresję, w liceum miał nawet nauczanie indywidualne w domu, * słucha rocka, * strasznie zmienny jak kobieta, w ciągu dnia może mu się wszystko odwidzieć, * 5 razy nie zdał prawa jazdy i zrezygnował na jakiś czas, * bardzo wysoki, ubiera się w szaro - brunatne kolory, dłuższe nieco, kręcone włosy, * narzeka na to, jakie to złe są jego byłe kobiety. Co na podstawie tych cech możecie powiedzieć?

Gość niech ktoś podpowie
nieudacznik, na utrzymaniu rodziców w wieku 26 lat?:O rozumiem po humanie, ale tak?

Gość niech ktoś podpowie
bo sorry, ale bycie przy rodzicach w wieku 26 lat to cholerny brak ambicji...wiej jak najdalej

Znam takiego :) Może to on? :) I co Ty przy nim będziesz miala?

Gość klecd;lwckw;
Kana a skąd jest ten, którego znasz? podlaskie?

Gość klecd;lwckw;
oo proszę...

czy ta jego depresja była czymś uzasadniona ? coś nieszczęśliwego wydarzyło się w jego życiu ?

Gość klecd;lwckw;
nie, tak po prostu

Gość icha:D
że na utrzymaniu rodziców to rozumiem, ciężko jest się w dzisiejszych czasach usamodzielnić, a że zmienny, no cóż każdy jest inny, a takie osoby są bardziej narażone na depresję. Z tą rezygnacją z prawka to szkoda, bo za 6 razem pewnie by wyszło;). Narzekać nie ma co, tylko nie myśleć o przeszłości i znaleźć nową dziewczynę.

Gość ja znałam podobnego
nawet byłam z nim 3 lata, ciekawe że po naszym rozstaniu nagle obronił magisterkę, znalazł świetną pracę i wyszedł z depresji :o

Gość eeeeeeeeeeeeeeecotam
26 letni student to jeszcze zaden dramat. Wieczny student w okolicy 30 tki to juz problem. Ogolnie jednak ten typek brzmi nieciekawie i ja bym sobie takim glowy nie zawracala. Nie pojmuje tylko co za znaczenie ma to ze jest wysoki a ubiera sie na bezowo

Gość Martyna=-0
Jestem w stanie zrozumieć, że nie mając kobiety mieszka z rodzicami. Bo nawet przy wypłacie 1.600zł cieżko jest wynajmować coś... taki kraj. Ale cała reszta- tzn to że zaczyna i nie kończy, to nie brzmi dobrze. I te depresje- zamęczy cie, depresja z duupy wzięta, żeby sie użalać nad własnym "ja" :o przestań, dziewczyno nie wchodż w gówno.