Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

pije piwo i ładnie wygladam... wiecej od szczescia mi nie potrzeba

Polecane posty

i dosałam pijackiej czkafki w kazdym razie sedno jest takie - jestes brzydka = chcesz mieć chlopaka jestes ladna = cieszysz sie wolnoscia

Gość Znamy sie... i ZONK
Ty do ładnych nie należysz :classic_cool:

znamy sie no ciekawe - ..ty za to pewnie sie należysz i to sporo .. pod brudasami :classic_cool:🖐️ wódżitsu - jak zwykle? :D no co Ty wiosna jest ...egzaminy zaliczone... czym tu sie martwic?

zaliczone... ale teraz juz moge miec warunek z jednego przedmiotu. nie chce pisac tu o szczegółach, ale on trwa polowe semestru a ja jestem w czarnej dupie :D jestem na 98% pewna ze go nie zalicze do tego nastepny przedmiot z którego nic ale to kompletnie nic nie rozumiem [tak jak w sumie cały mój rok:classic_cool:] ale chooj tam, zmieniam chyba kierunek od nastepnego roku. generalnie to studia sa wlasnie moim jedynym problemem teraz jesli chodzi o moje złamane serce to juz przywykłam ehhh :D chce sie przeprowadzic do innego miasta najlepiej :D toruń lub gdańsk ale to dopiero za kilka miesiecy

no wlasnie, jak zaczynają sie problemy z uczelnią to nie ma czasu na myslenie o facecie... ja niestety wszystko zaliczam i ogólnie nuda :O ale mam plan na wakacje - bede pijana 7 dni i wtedy odzyskam exa :classic_cool: juz sie nie moge doczekac z nauka podobnie jak z fagasami - im bardzije olewasz tym lepiej idzie :D

a co do zmiany miasta - ja bym chciała zmienic tez...a najlepiej kraj...chcialabym jechac daleko...ale żeby ludzie w tamtym kraju mowili po polsku :classic_cool: to pewnie madagaskar albo jakies haiti :D

ja bym chciala zaliczac wszystko bo mój kierunek mnie kreci i chciałabym wiazac z nim przyszłość :classic_cool: ale kurva nawet wrózka kafeteryjna mi przepowiedziała, że jebne te studia :D