Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przynajmniej wiem

jak mozna byc tak podlym

Polecane posty

nie chodzi o to , jeśli za bardzo nie kocha to każda dupa jest w stanie go odbić , ale jeśli was kocha szczerze to choćby baba mu codziennie robiła wszystko co lubi to nie jest w stanie go odbić

Gość przynajmniej wiem
miesny jez dobrze ze masz takiego faceta ktory byl wobec Cb szczery i nie zdradzil Cie.. tewj lasi sie nie udalo kogos wyrwac haha i dobrze!;/

ja tego nie rozumiem. chocby nie wiem jak bardzo jakis facet mi sie podobal, to za cholere nie zrobie nic a nic co by mu moglo nawet minimalnie dac do zrozumienia ze jestem nim zainteresowana. nie rozumiem dziewczyn ktore 'odbijaja' chlopa drugiej. jakies to nieetyczne i wogole do dupy nie podobne. pozatym nalezy przemyslec, co ten facet jest wart jezeli dal sie 'odbic' ?

Gość przynajmniej wiem
o co ci chodzi- dokladnie!

Bo dawniej było tak , że to facet starał się o kobietę , latał za nią itp., a teraz dziewczyny na wszystkich dystkotekach są tak puste i nachalne że pchają się facetom do łóżek bo mają fajne auto albo chcą zrobić na złość ich dziewczynom

Gość asappek
Mięsny to fajnie że trafiła ci się taka wywłoczka w związku:D przecież kochasz się mścić?

Gość dooooopek
dupa nie facet! prawdziwy facet załatwiłby sprawę sam, a nie wysyłał spam do partnerki licząc, że ona rozwiąże problem!

to dzzewcze po prostu dowartosciowuje sie, pokazujac cycki kazdemu, myslac ze jest gwiazda :) ma chlopaka, a wysyla fotki kazdemu, kto zechce :D w kontu ktos wstawil to do internetu, ale sie nie przejela zbytnio

Facet po prostu przewidział że ta laska będzie chciała go pogrążyć przed jego dziewczyną dlatego ją uprzedził

nie przesadzajcie, te archiwa byly dla mnie rozrywka lepsza niz jakakolwiek komedia :) taki stek klamstw na temat jej osoby to bylo cos pieknego :) chciala zaimponowac a sie osmieszyla :)

Gość jhgfd
przynajmniej wiem dziekuje ale taka jest prawda przynajmniej tak jest u mlodszych dziewczyn ktore nie maja co robic w zyciu i szukaja wrazen. nic na to nie poradzisz

takze drogie dziewczeta, jak widzicie problem to jechac po zdradzieckiej szmacie ile wlezie :) goraco zachecam

Do mojego też ostatnio pisała taka jedna , publicznie na jego profilu wyznawała miłość , jak jej zwróciłam uwagę to mi powiedziała że ze sobą chodzą . Mój wszystkiemu zaprzeczał , ja zrobiłam mu awanture , później się okazało że ta siksa pisze tak do większości facetów . Głupio mi trochę było że nie ufałam mojemu

Gość _to_teraz_ja_powiem;)
nienawidzę takich co sie do zajętych facetów lepią :O:O:O blehhh

Gość jhgfd
nie mowie ze nie ;]

Gość jhgfd
piekielnaa jak glupio.... o masz jeszcze u siebie poczucie winy szukasz...

Mowię wam dziewczyny , takie zdziry są najgorsze... Ten typ kobiet powinien być zamykany w psychiatrykach

Jeż, tu się akurat zgodzę ;). Jak zostałam zdradzona ostro oberwało się i jednemu i drugiemu, szmata jak mnie widzi przechodzi na drugą stronę ulicy :).

Gość e tam.....
ja bym chyba zalatwila taką szmatę... mnie takie cos nie spotkalo nigdy ale czytalam na necie takie przypadki ze szok... są takie kobiety "k u r wy" to chyba wlasciwsze okreslenie, dla ktorych celem zycia jest niszczenie malzenstw, związkow...

Gość malarz z troccaderro
miesny_jez jedna taka probowala mi sie wtracic w zwiazek, teraz jest obiektem wyladowywania mojej frustracji wraz z jej psychopatyczna przydupaska co za szmata, klei sie do wszystkiego, co ma penisa ćwiczę pamięć, myślę, rozwijam się intelektualnie jesteś msciwą małą szmatą nazwijmy rzecz po imieniu

Nie szukam poczucia winy , ale jak to zobaczyłam i ona odpisała że chodzą ze sobą , to naprawdę zrobiłam mojemu taką awanturę, zwyzywałam od najgorszych a on cały czas mówił że nawet jej nie zna. Później się okazało że to prawda jest. Najpierw jak się logowałam na jego konto , to czytałam to co do niej pisał , wyzywał ją zeby się odczepiła od niego dała mu spokój i ją zablokował. Od znajomej dowiedziałam się ze miała podobny problem ze swoim chłopakiem i panną przylepą w roli głownej

w gruncie rzeczy to ja jej nic zlego nie robie, a to co pisze to pisze pod wplywem emocji co nie zmienia faktu, ze dawno nikt tak mnie nie wpienil

ja się przejechałam i na pannach przylepach jak i na kolesiu, który miał mnóswto "tylko koleżanek".

no z tego co piszesz to panna ma nieźle zryty beret więc co się dziwić że wszyscy się od niej odwracają

Gość jhgfd
piekielnaa to poprostu zdrowa reakcja trzeba walczyc o to co sie ma i odrazu rozwiazywac problemy,skonczylo sie dobrze i to najwazniejsze, zadnego poczucia winy ze mu nie zaufalas bo on postapilby prawdopodobnie tak samo.

czasem warto tu wejść , ja ostatnio pod wpływem koleżanki dałam zdjęcie chłopaka do oceny i dowiedziałam się ze jest lalusiem ma sztuczny uśmiech i dziwne policzki :D KOCHAM WAS LUDZISKA