Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szoking, szokiiing

nie idę na śłub bo siostra wychodzi za ....

Polecane posty

Gość szoking, szokiiing

pochodzę z bogatej, wykształconej rodziny. SIostra wychodzi za człowieka, ktory jest nikim- zero wyksztalcenia, zero wiedzy na jakikolwiek temat, pracuje tylko dorywczo a rodzina to banda kryminalistów. Nie ide na wesele bo jedna rodzina podjedzie furami ( naprawde bogaci), wyksztalceni- profesorowie, doktorzy a druga przyjdzie pieszo z powybijanymi zębami, która nie potrafi jeść nożem i widelcem. Część rodziny nie idzie a Ci co idą to nie wiedzą jaki obrazek zobaczą. Jest mi strasznie wstyd i nie idę. Muszę wymyślić powód.

Gość =Ostra=
słaba prowokacja :o

Gość szoking, szokiiing
to nie jest prowo ;/ to jest mezalians intelektualny przede wszystkim ;/

Gość szoking, szokiiing
Nadmieniam też, że w celu oczyszczenia zwojów mózgowych w lewej półkuli, w każdą sobotę rytualnie pożeram czekoladowe krucyfiksy, które wyrabiam w piwnicy przemysłem własnym przy mdłym świetle knota zamoczonego w foczym łoju.

Gość te, autorka
popracuj nad gramatyką, bo zdania bez błędu napisać nie potrafisz przynosisz wstyd swojej wykształconej, wspaniałej rodzinie

Gość Leon z Zawodówki :)
Autorka to osoba nowobogacka, po studiach z Marketingu albo innej żałosnej Turystyki i Rekreacji :D

Gość szoking, szokiiing
że co słucham? to jest forum nie będę tutaj stawiać każdego przecinka itd. tym bardziej, że jestem po imprezie i jestem tak wściekła, że ze złości nawet nie widzę za dobrze ekranu. Ciekawe co Ty byś zrobił w takiej sytuacji. Mi nie chodzi o to,że jest biedny. Ale o to,że jest oszustem i kryminalistą. Mógłby być biedny ale mądry. A on jest i głupi i wcale nie taki biedny. Jak to kryminalista... Ale tak strasznie głupi.... My umiemy po kilka języków itd. ;/ ;/

Gość szoking, szokiiing
i nie jestem nowobogacka. Moja rodzina miała pieniądze praktycznie od zawsze choć jaki patrioci często traciliśmy swoje majątki. ZROZUM,że ja nie piszę,że on jest biedny bo wkurza to,że on jest KRYMINALISTĄ. Leń, oszust itd.

Gość szoking, szokiiing
po mnie nawet nie widać,że jestem bogata i znajomi tego nie wiedzą bo nie obnoszę się z pieniędzmi. Także to tyle na temat "bogactwa"

Gość szoking, szokiiing
Kiedy budzik produkcji tajwańskiej gromkim dźwiękiem budzi premiera Armenii, zakładam sobie na głowę maskę pośmiertną samca mrówkojada z gdańskiego zoo i z radosnym przytupem biegnę na sopockie molo, gdzie straszę turystów zwyrodniałą mimiką mojego odbytu. :classic_cool:

Gość PrzykrwaPrawda
słabe prowo 1/10

Gość szoking, szokiiing
chciałabym,żeby to było prowo ale to realne życie. Niestety...

Gość =Ostra=
Dokładnie, szkoda gadać 🖐️

Gość szoking, szokiiing
jesteście durni skoro myślicie,że to prowo. Niby dlaczego? ALe spoko niech będzie,że prowo. Przynajmniej się "wygadałam"

Gość sasssssssssssssssssss
a moze to jednak dobry chłopak? siedział w kiciu? kradnie? zabija? moze starsznie kocha Twoją siostre,a ona jego?

Gość szoking, szokiiing
on nie siedział ale jego rodzice tak. Nie zabija czy kradnie to nie wiem. Na pewno strasznie oszukuje, kłamie na każdym kroku. Nic nie robi, jest ogromnie leniwy. Pracuje tylko od czasu do czasu. Niczym się nie interesuje. Nie umie się zachować w towarzystwie. Ja bym była szczęśliwa gdyby on sobą coś prezentował. Mógłby pochodzić z bardzo biednej rodziny ale uczciwej. On jest kopią swojego ojca i boję,że się skonczy tak jak on bo robi dokladnie to co jego ojciec w jego wieku. Tez wyrwal dziewczyne z bogatej rodziny, ktorej zgotowal pieklo a " chcial dobrze '.

Gość szoking, szokiiing
teraz pisze oryginał :D haha racja, pierwszy raz podszywacz mnie rozśmieszył :D