Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca numeru do tego salon

dla ludzi z Krakowa ALma,Orange na Pilotów 6- wazne :)

Polecane posty

Czy istnieje jeszcze salon Orange na ul. Pilotów 6 przy Almie ???? czy ktos moze wie... robi zakupy w Almie i czy jeszcze ten salon jest?? bo nie moge sie do nich dodzwonic , oczywiscie numer stacjonarny do salonu... jak wykrecam to zglasza sie : " nie ma takiego numeru" a ja jestem teraz troche daleko od Krakowa i musze cos zalatwic, a nie moge sie skontaktowac , musze wyslac pismo, a niew iem czy ten salon dal;ej tam jest .. Czy jest ktos kto mieszka w tych okolichach i moglby mi pomoc ?? bede bardzo wdzieczna

Gość eeeceeeceee
teraz jest tam jakies marne biuro podróży

jestes pewien ( -a) ... tam chyba bylo kilka jakis biur z tego co pamietam... rok temu sie wyprowadzilam z krakowa i niestety nie mam jak sie skontaktowac ... a jak wchodzilo sie do almy to orange byl zaraz po prawej stronie .. konczy mi sie czas umowy i aby nie przedluzac jej juz to moge udac sie do salonu w innym miescie ??? ... chcialam wyslac tam akurat do nich to pismo , ale obawiam sie czy tam to jest skoro telefomnu juz nie ma ... a nikt ze znajomych nie potrafii mi pomoc, poprostu nie chce sie im spojrzec w prawo i wejsc zapytac ehhh ...:)

Gość llkkljkljiuoioiouiuu
ze 3 przystanki dalej jest rondo migilskie tam hotel chopin i kawałeczek od niego jest serwis nokii i chyba też salon orange

Swój problem załatwisz w każdym salonie Orange i nie ma znaczenia czy jest to Warszawa, Kraków, Pcim czy Zakopane. W całej Polsce i nie ma znaczenia w którym salonie zawierałaś umowę:)

Gość eccceeeeeeee
po prawej stronie jak wchodzisz był kiedys orange a teraz jest biuro podróży. Nie jedz tylko do m1 bo tam takie kolejki jakby wszystko za darmo chcieli oddac

dziekuje bardzo, bo chcialam poprostu pisemnie oswiadczyc ze nie chce dalej przedluzac umowy ... dobrze ze tu popytalam Was bo te moje pismo na nic by nie dalo, a ja bym dalej placila ... tak pojde tu w moim miescie ... cos chyba im nie szlo.... dziekuje bardzo :)