Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek17

Ciąża u nastolatki. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość kwiatek17

Niedawno współżyłam z chłopakiem.. Niestety, nie wiem jak to się stało, ale jakaś część spermy została poza prezerwatywą. Na pewno nie była pęknięta. Jestem ok. 5 dni przed okresem. Na ile procent mogłabym zajść w ciąże ? Przede wszystkim proszę mnie nie oceniać. Jestem z chłopakiem od 4 lat i to nie była żadna ciekawość ani niedoinformowanie ze strony rodziców. Jestem w 1 klasie liceum ( w jednej z najlepszych szkół ) i nie wyobrażam sobie ciąży więc chciałabym usunąć ze względu na to, że muszę skończyć szkołę i iść na studia. Gdybym miała inne priorytety w życiu na pewno bym zostawiła dziecko, lecz ja nawet w wieku 30 lat nie chciałabym go mieć. Co o tym wszystkim myślicie ?

Gość neeesttle
w jaki sposob jestes pewna ze ,, jakas czesc spermy znalazla sie poza prezerwatywa,,??? bo nie rozumiem

Gość kwiatek17
gdy sie ubierałam dotknęłam się tak palcem i miałam na nim trochę spermy.

Gość bratkka
A gdzie sie dotknelas i skad wiesz, ze to byla sperma? Skoro prezerwatywa nie pekla to jak sperma znalazla sie w pochwie?

Gość neeesttle
wydaje mi sie ze to nie byla sperma tylko twoj sluz.. nie ktore kobiety podczas orgazmu naprawde duzo go produkuja-wydzielaja ... czy w tej jednej z lepszych szkol nie macie wychowania seksualnego?

Gość Alexandra.L
Hej dziewczyny , Mam pytanko ciagle zadręczam sie myślami bylam na imprezie z chłopakiem w styczniu i wiem ze to jest nie odpowiedzialne ale ani ja ani chłopak nie pamiętam co sie stało miedzy nami czy do czego doszło . w lutym spóźnił mi sie okres o 8 dni moze od stresu od zadręczania sb wszystkimi myślami i zrobiłam test 7 dnia spóźnionego okresu i byl negatywny , dzien po dostałam okresale byl słaby i trwał tylko 6 dni a zawsze 7 . Nie dowierzałam temu testowi i zrobiłam jeszcze jeden inne firmy i tez negatywny . Nadal jakies paranoje mam nie wiem juz sama dzisiaj znowu poszłam do apteki i zrobiłam test ( jak bym była w ciąży był to 10 tydzien ) i tez był negatywny Czy moge być w ciązy po 3 negatywnych testach ? nie mam żadnych tam wymiotów ani nic

boze prosze ... masz 3 negatywne testy miesiaczke zadnych objawow ... nie nie jestes w ciazy ...