Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v sv

swiadomosc swojej urody-jak faceci na to patrza?

Polecane posty

Gość v sv

sa dziewczyny, ktore lubia sie wyginac i pozowac do aparatu, wiedza ze sa atrakcyjne i wykorzystuja to.(nie mowie o tanich laskach, typu dziubek). mi zawsze wydawalo sie to smieszne, nie wstawiam i rzadko kiedy robie sobie sama zdjecia, a takich ustawianych, pozowanych to juz w ogole. a moze le mysle?moze to wlasnie keci facetow?swiadomoa siebie kobieta?

Gość ale pieprzysz...........
mylisz świadomość z małpowaniem naśladownictwem manipulacja facetami bo np odpowiednie poprawianie włosów , przygryzanie czegos w rozchylonych ustach oblizywanie warg języczkiem odpowiednie pozy itd to obrazy skojarzenia dzialające na faceta jak afrodyzjaki pobudzajace ich seksualnie bo tak zostali zaprogramowani mozna powiedziec :D naogladali sie takich scen z podtekstem erotyczny w wielu filmach gazetach .......

Gość v sv
nie, nie myle.

Gość wiadomo ze kreci
facetow cus takiego :P ale jesli kreci go takie zachowanie u mnie to tak samo inna moze nim zakrecic :D

Gość ciekawe czy jakby
wszystkie kobiety tak sie wiły wiginaly pozowały i wstawiały gzdie sie da takie swoje zdjecia pieknie wyfotoszopowane czy by to dalej tak jarało facetow ?

Gość v sv
nie wiem, ja np stydzilabym sie wstawic jakies swoje pozowane zdjecie np lezac na lozku z duzym dekotlem. opisje konkretne zdjecie i niby wszystko jest smaczne, stylowe, nie tanie, ale dla mnie to dziwne wciaz.

Gość kręci i zastanawia
ładna to dobrze, ale jak się wygina to zastanawiam się czy pusta kurwa