Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu39

Własnie ryczę.Mam dość wszystkiego

Polecane posty

Gość lilu39

Złozyłam podanie do pracy. Mam szczególne kwalifikacje. Niestety przyjeli jakąś dziwke. Pewnie dlatego ze miałam kilka lat przerwy w zawodzie. I co oni mi to beda pierdolic że mam pracowac do 67 lat jak ja mam 39 i nie moge znależć pracy. Co dalej ????????????????????

Gość Bronisław Komorowski
Łącze sie z Tobą w bulu, nie trać nadzieji.

Gość Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szukaj dalej i tyle . co masz wiecej zrobic niby?

Gość Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak masz dobre kwalifikacje to w koncu znajdziesz

Gość groszek02
żadna praca nie hańbi idź się kurwić do burdelu

glowa do góry, na jednym stanowisku świat się nie kończy. Następnym razem się uda

Napisałaś "mam szczególne kwalifikacje". Nie czuj się za bardzo szczególna, bo przerwa w pracy może się wydłużyć. Kiedy mnie wywalili z banku (dużego światowego), to po 2 msc przyjąłem pracę w 40 osobwej hurtowni chemicznej. Zarabiałem 3 razy mnie - ale PRACOWAŁEM. Zapomnij o szczególnych kwalifikacjach i bierz każdą nieponiżającą pracę. Nie wybrzydzaj np. marketem czy sklepem z butami. To jest też normalna praca. Jeśli płaca co najmniej minimalną i nie oszukują (zus, pod stołem, nadgodziny) - naprawdę bierz czo jest. Los Cię nagrodzi.

Gość lilu39
Nawet jak mam wyzsze ? Co badz? Czyli wg was mam sprzatac ??

Gość c c c
lilu39 - nie no z wyższym jedyne co możesz to płakać na kafe , widocznie nie za wysokie te twoje wyższe

Gość z wyzszym
wyzsze wykształcenie nie jest w obecnych czasach gwarantem na pracę, na lepszą pracę, na wyższe zarobki. Przykro tylko czytać, że wyzywasz na wstępie osobę która dostała pracę dziwką, dziwka pracowałaby myślę gdzie indziej, bo zapewne w takiej pracy miałaby wyższe dochody. Dlatego zastanów się, bo Twoja frustracja nie upoważnia Cię do wyzywania...przykra jest sytuacja na rynku pracy, ja mam 36 lat i nie mam pracy, ale już się przyzwyczaiłam do myśli, że pracę dostaje się po znajomości, niekoniecznie będąc od razu dziwką.

Gość sddyteb
te rozmowy kwalifikacyjne to jakiś cyrk jest! Na stanowisko gdzie małpa dałaby sobie rade robią takie dziwowiska, jakby człowiek starał się o stanowisko prezesa co najmniej :(

Gość praca nie hanbi
dobrze Ci mowia... jak przeczytalam "szczegolne kwalifikacje" to juz zaszufladkowalam cie "wyzej sra niz dupe ma" bo ludzi ze "szczegolnymi kwalifikacjami" nie brakuje.. a sprzatanie to cos gorszego? ja tez mam "szczegolne kwalifikacje" a poniewaz potrzebuje dodatkowej kasy, po mojej normalnej pracy sciagam szpilki i garsonke , zakladam fartuszek i wlasnie sprzatam taki biurowiec jeden :) bo zadna praca nie hanbi...

Gość kluska leniwa und kopytko
JacekJ - jak zwykle - dobrze prawi. A ty kobito popłacz a jak ci się juz humor poprawi to postaw na kreatywność;) pomyśl o tym co lubisz robic, co mozesz robic np w domu, jak dotrzec do pracodawców ( nie tylko tam zanosimy cv gdzie sa ogłoszenia o pracę , ale do każdego zakładu w okolicy, w którym moglibysmy pracowac - prędzej czy później gdzieś miejsce moze się zwolnic ) . poza osobistym łażeniem masz przeciez internet - jestes o kilka punktów do przodu, bo panie 50+ nie zawsze go mają...- wiec ogłoszenia przynajmniej raz w tygodniu na wszystkich możliwych portalach. Kurde- jedno podanie, jedna odmowa i taki ryk? ogarnij się koleżanko:P

Gość khdghs
zauważam ,że tu głównie lamentują Ci z wyższym wykształceniem :o jakby studia były dzis gwarancją pracy? Nie są, a czasy są twarde i trzeba łapć się wszystkiego byle tylko nie siedzieć i płakać. A w cv lepiej wygląda " siedzenie na kasie" w biedronce, niż " nicnierobienie" przez dłuższy czas.

Gość mama Kornelki _
Ja też szukam pracy. Jestem na urlopie wychowawczym i teoretycznie mogę wrócić na stare miejsce (praca zgodna z wykształceniem, 7 lat pracy w zawodzie - 1440zł. ), ale szukam cały czas czegoś lepszego. Czasem już mi ręce opadają :( Mieszkam w małym mieście w Polsce B i tu, jak ktoś znajdzie dobrą pracę , to tak jakby 6-stkę w totka wygrał....

Gość hablerrr
Ja mam wyzsze techniczne ,duzo starszy jestem i wykonuje prace fizyczna ,tylko ze we własnej działalnosci juz kilkanascie lat.I nie załuje .

Gość lilu39
Nie chciałam nikogo obrazać tylko tak sobie pojechałam poprostu. To juz nie pierwsze podanie w rózne miejsca. Niestety mieszkam w miescie gdzie polikwidowano zakłady pracy do minimum a jedynym obleganym sklepem jest biona :(

Gość lilu39
Wiem Muszę załatwic pracę za kasę. Co o tym myslicie ???