Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynak58

brązowe plamienia, brak miesiączki

Polecane posty

mam problem od okolo tygodnia mam brązowe plamienia, zamiast okresu, co prawda mam nieregularny cykl ale nigdy nie miałam takich dziwnych plamien, strasznie sie martwie, jak tylko sie to skonczy ide do gin, ale moze któraś z Was miala cos takiego?? bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość hexse
tez tak miałam, ale było to spowodowane tym, ze brałam tabletki antykoncepcyjne, wiec to nie byl zwykły okres a krwawienie z odstawienia - moj gin powiedział, że to normalne. Pytanie czy ty bierzesz tabletki? Bo jesli nie to moze jestes w ciąży lub cos jest nie tak, najlepiej pojdz do lekarza a nie bedziesz sie martwila na zapas :)

Gość hexse
tez tak miałam, ale było to spowodowane tym, ze brałam tabletki antykoncepcyjne, wiec to nie byl zwykły okres a krwawienie z odstawienia - moj gin powiedział, że to normalne. Pytanie czy ty bierzesz tabletki? Bo jesli nie to moze jestes w ciąży lub cos jest nie tak, najlepiej pojdz do lekarza a nie bedziesz sie martwila na zapas :)

Gość Ja miałam tak samo
O dwóch miesiecy nie mam okresu. W meracu miałam jakieś brązowe plamienia, jakby brazowy okres, nie wiem. Posżłam do gina. Dostałam luteinę i czekam na okres. Jesli nie przyjdzie, nie wiem co to oznacza.

Gość Ja miałam tak samo
Może to np. oznaczac ciążę. Ale ja w ciąży nie jestem. Mogą to być policystyczne jajniki. Moja gin powiedziała, że zrobi mi USG, żeby to wykluczyć.

ja nie biore tabletek antykoncepcyjnych, brałam ale to było jakies 2 lata temu i tylko przez trzy miesiąc. Ciąża? nie wiem w sumie jest możliwe bo współżyje i to bez zabezpieczenia ale nie wiem. Najgorsze jest to ze niemam zadnych objawów @ nie boli mnie brzuch ani nie mam wrażliwych piersi a to były moje dość pewneobiawy ze nadchodzi miesiączka... nie wiem co robic:/

Gość natalia krupa****
dziewczyny,a ile macie lat...? ja w tym roku 33 i tez mialam te plamienia od czasu do czasu...,okres nie regularny itd. az zanikl na 4 m-ce.... Wynik...?-wizyta u lekarza,wyrok-przedwczesna menopauza....1% szanszy na dziecko:(Wyniki mowia same za siebie....:O Takie mamy czasy...nie czekajcie zbyt dlugo z dzieciatkiem,nie warto:O ja jestem na hormonach zastepczych,przynajmniej do 50-tki:O Czuje sie okropnie:( Badajcie sie sie dziewczyny,i nie przegapcie szansy na macierzynstwo.... U mnie te plamienia to bylpoczatek,lekarz to zbagatelizowal....,ani badan ani nic. Chcialzapisac tabletki anty na uregulowanie okresu-konowal...

Gość natalia krupa****
tabletki anty bralam pare lat temu i tylko przez jakies 4 miesiace...,mam juz core,ma 14 lat. to tak w ramach uzupelnienia autorko....

Gość Phink
Dziewczyno nie czekaj aż minie tylko idź od razu do ginekologa.

no tylko e nie wiem czy mój gin mnie przyjmie gdy mam te plamienia moze mi odmówic badania, ja mam 21 lat i powiem szczeze ze troche sie boje