Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorbini

Psycholog bezpłatny w Gdańsku

Polecane posty

Witam. Tak jak w temacie-szukam bezpłatnego psychologa w Gdańsku. Nie stać mnie na wizyty płatne, wiec dlatego. Od kilku lat mam powazne problemy, nie radze sobie sama..chodzilam juz do psychologa kiedys i takie rozmowy bardzo mi pomagaly.. jednak niedawno przeprowadzilam sie do Gdanska i tutaj szukam kogos kto mnie wyslucha, tj. psychologa.. Prosze tylko o powazne porady, to pilne. z góry dziekuje

Gość psycholog :)
Nie biore kasy za wizyte, ale Ty za to musisz byc dla mnie mila.

Gość gość
Siedem lat pracowałem bez urlopu, praktycznie bez dnia odpoczynku, aż popadłem w totalną depresję. Nie mogłem spać, nie mogłem jeść, nie widziałem sensu dalszego życia. Nawet dłuższy odpoczynek nic nie pomagał. Rodzina zafundowała mi praktycznie w ostatnim momencie psychoterapię. Rozmawiałem z psychoterapeutką przez Skype, bo nie dałem rady się ruszyć z domu. Pomagała mi Sylwia Perzewska (Latawiec, gabinet www.psychoterapia-gdynia.eu , zostawiam na wszelki wypadek namiary) i muszę pochwalić. Zaraziła mnie na nowo entuzjazmem do mojego biznesu. Poznałem też sporo technik relaksacji dopasowanych do mojego stylu życia, wygadałem się. Nie czułem się absolutnie oceniany, chociaż przy rozmowach wyglądałem bardzo, a to bardzo słabo. Opanowałem wewnętrznego krytyka i cały czas pracuję nad pozytywnymi zmianami. Do biznesu wróciłem, ale kasa nie jest już priorytetem. Wyluzowałem, zadbałem o zdrowie, trochę zmieniłem priorytety. Nie chcę zdradzać szczegółów terapii, bo to temat dość intymny, a wolę pozostać anonimowy. W każdym razie inwestycja bardzo udana i jednak dobra psychoterapia stawia człowieka na nogi.

Gość gość
Dokładnie wiem, o czym mówisz....ja właśnie kończę terapię w http://www.czpgdynia.pl i naprawdę odczuwam poprawę. Jestem spokojniejsza, nie mam takich wahań nastrojów jak miało to miejsce jakiś czas temu i staram się pozytywniej patrzeć na świat :) Jeśli ten kawałek z Gdańska do Gdyni nie jest dla Ciebie problemem - sprawdź to miejsce, bo warto.

Gość gość
5gg0HPkMbXZJhm3ee4WPt4ks