Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pola87

podejrzewam ze moj facet ma cos na sumieniu

Polecane posty

jw. dziewczyny poradzcie, co mam robic, znalazłam dzis w pamieci wyszukiwarki adresy odwiedzanych stron min, portale randkowe, ja sie na nie nei logowałam, wiec tylko on. Zaczepia tam jakies siksy, niby nie ma jakichs wiadomosci włamałam sie na te konta ale jestem zszokowana. Czy on to robi z ciekawosci z nudow czy faktycznie cos jest na rzeczy?? W domu zachowuje sie niby normalnie, no moze jest troche bardziej poddenerwowany niz zwykle, ale zazekal sie ze nie ma konta na jedyn z tych portali a jednak okazuje sie ze ma, i to aktywne. POwinnam z nim o tym pogadac czy monitorowac sytuacje dalej??

Gość lopae
powinnaś zrobić pierogi :classic_cool:

Gość alebezedura
ja bym z nim porozmawiała... skoro się zarzeka, że nie ma a jednak ma - to kłamie, a jak kłamie to może jest coś na rzeczy, bo po co miałby Cię oszukiwać?

Gość kaczing
powinnas pogadac jak najbardziej ale skoro juz zaczal klamac to bedzie w to pewnie brnal ... niestety mam podobne doswiadczenie tyle ze "to tylko kolezanka z gg" pffff mhm, jasne

nie wiem, nie mam pojecia, nie wiem co robic. Mogł byc wobec mnie szczery a jednak nie jest, z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc.. :( Tylko co ja mu powiem, że co że zajrzałam bo chciałam go sprawdzic?

Gość cztery razy dwa
Coś jest ewidentnie na rzeczy.

Gość kaczing
najlepiej powiedz prawde, pokazesz ze Ciebie na nia stac pomimo tego ze moze byc troche dla Ciebie kompromitujace bo jednak pokazalas brak zaufania ale z drugiej strony kobieca intuicja nie zawiodla i jednak cos znalazlas... nie ma sensu klamac bo sie zamotasz

fak, wiecie co, nie wiem czy z nim pogadam, poobserwuje go troche, mam hasla do kont, bede zagladac czy z nich korzysta dalej. Mam nadzieje ze to sie jakos wyjasni racjonalnie, nie darowałabym bydlakowi

Gość kaczing
Twoje zycie Twoj wybor mam nadzieje ze okaze sie na Twoja korzysc jaka by miala nie byc pozdrawiam

Gość kornelllla
musisz z nim koniecznie pogadac powanzie, powiedz ze wiesz ze cie oklamal, nie trzymaj tego w sobie tylko to wyjasnij chyba ze chcesz byc w zwiazku w ktorym jestes oszukiwana

Najlepsze jest to ze wszystkie ostatnie wejscia sa z ostatniej soboty kiedy byłam z jego synkiem na wycieczce.. ja sie zajmuje dzieckiem a on..

Gość kotusia podusia
nie gadaj z nim o tym!! zaden facet Ci się nie przyzna!! a jak zobaczy ze juz podejrzewasz coś to będzie się bardziej krył!! poobserwuj go trochę, jak zobaczysz że dalej coś robi na tych portalach to olej idiotę

wszystkie te profile byly wypelniane skrupulatnie, nie tak jakby chcial tam zajrzec z ciekawosci, wraca z pracy za godzine, wczesniej pisal ze bedzie kolo 21, ma jakis dzien probny w pracy, juz sie nawet zastanawiam czy sie z kims nei umawial i nagle sie nei rozmyslil, popadne w paranoje za chwile

kotusia podusia ja tak wlasnie tez uwazam, bede sprawdzac codzien co sie dzieje nowego, czy zaglada czy nie, jak sie zachowuje, odblokowałam historie stron, wylaczyl pare msc temu, moze nie zauwazy to bede wiedziec na jakie strony zaglada

haha, spokojna glowa, mogłabym byc detektywem tak latwo mi to przyszlo, chociaz wiem ze z porzytkiem, w ciagu kilku dni sie roztrzygnie podejrzewam, jesli faktycznie chodzi na boki to tak mu zycie uprzykrzę.. ahh jak ja mu uprzykrzę

a jak myslicie, dobrym sposobem byłoby zrobienie prowokacji??? :> szatanskie pomysły przechodza mi przez głowe ;P

Gość a co mi tam-napiszę
ale dlaczego nie powiesz mu,że cię okłamał i masz na to dowody.Nie musisz mówić,że go sprawdzałaś,przeciez rówien dobrze moglaś szukac w przeglądarce stronki,która sama odwiedzałas a nie dałaś do ulubionych i nie znasz adresu.Szukałas stronki a znalazłaś jakies portale randkowe.,nie musisz mówić,że znasz hasła i wchodziłaś na nie ale samo to,że takich stronek było sporo zbudziło twój niepokój.

Gość Chłopak poli87
Polu.Mam Ci coś bardzo ważnego do napisania.Długo się zastanawiałem czy Ci to wyznać a tłumić tego w sobie już nie daje rady.Mam na sumieniu to,że nagminnie sikam do zlewu:O Wybacz.Kocham Cię❤️