Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania21312311

jak można kupować ciuchy w necie?

Polecane posty

Gość Ania21312311

nie rozumiem tego .. jeszcze kurtka czy bluzka ok można na wyczucie ,ale inne rzeczy typu buty albo spodnie czy sukienka to sobie nie wyobrażam inaczej jak z mierzeniem

Gość Ania21312311
poza tym ja wole cos zobaczyc z bliska ,dotknąć .. przymierzyc przede wszystkim

Ja kupuję od paru miesięcy tylko w internecie. Od tego mam wymiary, żeby wiedzieć co pasuje, a co nie.

jak się ma kufer niewymiarowy to faktycznie prolblem ;) ale wyobraź sobie że czasem jest on wymiarowy :classic_cool: 🖐️

Gość sdufyikgul
jak najszybciej:)

Gość Ania21312311
akurat jestem szczupła wiec nie trafiłas niestety :P ale mimo podanie wymiarów sobie nie wyobrażam czegos nie zmierzyc bo zawsze może gdzieś odstawac np a buty to juz nie komentuje bo sam rozmiar nie wystarczy sa rozne numeracje

Gość Ania21312311
nie raz było tak ,ze jakaś sukienka na mnie leżala ,a w tym samym rozmiarze coś nie pasowało

Gość tyrytuuyiuo
z tymi butami to ja tez nie rozumiem

ja nie tweirdzę że nie jesteś :P ale po prostu masz jakiś wymiar niestandardowy i rzeczy z neta nie pasują 🖐️ to problem - są takie osoby którym wszystko pasuje - co nie zamówią :classic_cool:

Gość tyrytuuyiuo
nie rozumiem tez jak mozna kupowac jakis drogi sprzet za ponad 500 zl i obcej osobie wplacac na konto np. 1000 zl albo wiecej... juz lepiej isc do sklpeu i kupic. a potem jak sie okaze ze oszust to 1000 zl w bloto.

Gość Ja w marcu kupilam 6 torebek,
Ja zawsze kupuje buty przez neta. Kaze sobie podac wszystkie wymiary, lacznie z wysokoscia podbicia i zawsze pasuja

Gość taa kolorowe krzyczące
sa programy ochrony kupuj acych, przez allegro mozna rozwiazywac spory - nie jest to trudne co do kupowania ubran - sa wymiary i nigdy nie zdarzylo mi sie nie trafic (spodni tylko nie kupuje). Mam mase butow i tez zawsze trafiam (patrze na dlugosc wkladki a nie rozmiar) - taniej niz w zwyklym sklepie i modele ktorych nigdzie nie znajdziesz.

wiesz, ja kupuje czasem i wszystko mi pasuje, wiec nie wiem, choc nie, wroc jedne spodnie musialam wymienic na mniejsze ale to tylko jeden jedyny raz butow nie kupuje przez neta

Ja kupuje tylko niektore ciuchy w necie-bluzki, dresy i wlasnie buty bo w sklepach rzadko dostane 35 rozmiar.

Ja kupuję XL, jak za duże to piorę w 60 stopniach (bawełna) a później wrzucam do suszarki na max. temperaturę = kurczą się do rozmiaru L :D Kupując jeden rozmiar ... mam dwa :classic_cool:

Buty nie kupuje się po rozmiarze, tylko po długości wkładki oślico.

Gość taa kolorowe krzyczące
dokladnie - ja mam 35, czasem 36. Buty ypu szpilki musza miec wkladke 22,5 botki, bardziej zabudowane - 23 a kozaki z ociepleniem - 23,5 rozne rozmiary mam - od 34 do 37

ReActor ja tak robie gdy chche po mezu oddac koszulki tacie zeby je 3 rozmiaty zmniejszyc-czasem sie udaje. Maciczko-ja kupuje rozmiarowo...i wyrazaj sie korwa.

No a ja przez internet tylko wkładkowo i nie muszę się wówczas żalić że buty przyszły w kijowym rozmiarze.

Ja zamawiam od razu 2, 3 pary - jak nie pasuja odsylam. Buty zadko kupuje w necie-przez ostni rok kupilam 2 pary z tego jedne slubne.

Ile to ja bluzek kupiłam przez allegro, o sukienkach nawet nie wspominam Masz wymiary to nic nie ma prawa odstawać. Trzeba kupować od dobrych sprzedawców, a nie.

Ja np kupilam minisukienke , ktoa idelanie pasowala, buty tez ale ostnio zamowilam dres niby xs a spodnie jakies takie.