Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja.../\^^/\

Jestem BOGINIA sexu!

Polecane posty

Gość Alicja.../\^^/\

Jestem naprawde swietna w lozku i nie rozumiem kobiet,które nie potrafia dogodzic swoim facetom i nie wiedzą co z czym się je.Mój facet ma ze mną taki seks,ze inni mogą tylko pozazdrościć:-)

Gość lublinianka45
ciekawe czy on tez tak sadzi

Gość Alicja.../\^^/\
No wyobraź sobie,ze tak!zazdrościsz?mogę dać ci kilka wskazówek jak masz problem;-)

Gość Tetsuo S.
A daj te wskazówki, człowiek uczy się całe życie;)

Gość Alicja.../\^^/\
Mój sposób na to,żeby facetowi nie znudziła się moja szparka(wiadomo-kot przy jednej norze zdycha:-P ) : * daje mu często,minimum raz dziennie:-)często rano przed praca-na dzień dobry. * od czasu do czasu budzę go w środku nocy na szybki numerek * ubieram się w różne sexy stroje,mini kiecki,gorsety,pończochy * chodzę po domu w wysokich szpilkach(ubrana tylko w nie),od czasu do czasu jak wraca z pracy,otwieram mu drzwi w samych korkach i obcisłej kiecce bez majtek pod spodem oczywiście i tak podaje mu obiad:-) * raz jestem w łóżku spokojna i namiętna,innym razem każe rznac się jak suke Moj facet,który jest moim pierwszym,bzyka mnie od 7 lat,nigdy nie wie czego może się z mojej strony spodziewać i to go tak niesamowicie rajcuje!potrafi się spuścić bez dotykania i wkładania swojego penisa:)

"lublinianka45 ciekawe czy on tez tak sadzi" - świetny tekst ! :D no własnie, ciekawe, czy on tez tak mysli.. poza tym, wydaje mi się, że seks z osobą, która się kocha zawsze jest fantastyczny i udany :)

A czy go kochasz, a on Ciebie? Bo seks bez uczucia, to jak lizanie cukierka przez szybę ...