Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia mucha

Ludzie na allegro mnie wkurzają

Polecane posty

Gość andzia mucha

Schudłam ponad 15 kg i postanowiłam wystawić na sprzedaż kilka ciuchów za czasów noszenia rozmiaru 40, w tym sukienkę z Zary za15 zł. Dałam kilka zdjęć, napisałam, że stan b. dobry i wystawiłam. Nie zależy mi na cenie tylko na pozbyciu się tych rzeczy. No i od razu pojawiły się maile z debilnymi pytaniami typu czy sukienka na pwno jest nie znoszona "bo wie pani, nie chce kupić bubla", albo prośba o zdjęcie sukienki na kimś. Tyle zdjęć jest na wieszakach itd a ja mam latać po koleżankach pewnie i robić zdjęcia na allegro bo sukienka na mnie po prostu wisi. Rozumiem, że ludzie nie mają kasy, ale żeby jkieś durne wymagania stawiać za taką cenę to moim zdaniem przesada. Co myślicie?

ja oststnio chciałam kupić kardigan uzywany, nawet 2, napisałm godz przed aukcja o wymiary, bo nie było na aukcji, i nie dostałam odp. nawet po aukcji migłma sie dzecydowac to by jeszcze raz wytswił,a tak, ni sprzedał

Gość staryalegrowicz
wkurzaja mnie zółtodzioby na allegro, które chcą odrazu zerobić nie wiem ile, albo traktują potencjalnych klientów jak zło - psują tylko opinię społeczności...

Gość andzia mucha
ja zawsze podaję wymiary i robię bardzo dużo zdjęć, dlatego dziwi mnie to wymaganie niewiadomo czego.

Gość andzia mucha
ja nie traktuję klienta jak zło, bo odpowiadam na normalne pytania, natomiast takie marudzenie i wymaganie czegoś mnie złości, bo jak komuś nie pasuje to niech idzie i kupi nowe w sklepie. Poza tym wiadome, że na kimś może inaczej leżeć niż na nas. Albo pytanie czy nie jest znoszone, skoro jesy mnóstwo, wyrażnych zdjęć. Sprzedaję naprawdę dobrą rzecz za śmiesznie niską cenę, ale ludzie jeszcze wybrzydzają.

Gość gfhgfjhkjhl
andzia i tak za jakis czas znowu bedziesz gruba

Gość andzia mucha
może będę może nie, nie o tym jest temat 🖐️

Gość alt to nirmlane ze
jak sprzedajesz za smiesznie niska cene to sie nie dziw :D Kazdy pomysli sobie ze cos jest nie tak skoro opychasz to po groszach - a wszyscy wiedza jakie sa ceny w zarze na ten przyklad .

Też tak myślę. Uważam też że za tanio wyceniłaś sukienkę, dlatego ludzie są podejrzliwi :) daj ją np za 40 zł, wiem z doswiadczenia że tanio jest trudniej sprzedać niż drożej, bo na okazje czyha pewien typ ludzi, z którymi mozna sie wykończyć :p