Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franzz

Czy jej koleżanki pociągną ją na dno??

Polecane posty

Gość Franzz

Witam . Mam 21 lat moja dziewczyna 17 która w wieku 14-15 lat imprezowała . Ja jestem z nią 4 miesiące. Z tym dawnym towarzystwem sama zerwała. No ale to było w gimnazjum . Teraz poznała nowe koleżanki . Chodzi do technikum. Tylko kurwa jakie ?! Niby wszystko było dobrze ale wiosna idzie to też zaczęły sobie urządzać wyjścia integracyjne przy wódzie:p no dobra zabawa zabawą . Tylko że ta jedna ma chłopaka o 10 lat starszego który ją chyba sponsoruje haha bo mieszka na drugim końcu Polski i raz na jakiś czas przyjeżdża. Druga jest w ciąży chodzi i pije i jest taka pojebana że szok . Ostatnio szczała przy wszystkich... Żal... i ona tak dla brechy . Patologia. Ma chłopaka który podobno ją bije ale to taki charakter co nic sobie z tego nie robi . No a ta pogadać z nimi może nie odpierdala jej tak . Czasami nie chce jej się z nimi chodzić i wraca do domu wcześniej... Ale ostatnio woli pisać z koleżanka no dobra. Ale jak pisze ze mną to tak z przymusu to mówię żeby później napisała to ona ze nie przeszkadzam jej. Napisał do niej ten chłopak pierwszej. Nie odp, tamta chyba dużo mu gadała o mojej. Wybór należy do niej. Jak chce się zeszmacić to ok. Co myślicie o tym ?

Gość Franzz
Brak komentarzy ?

Gość Franzz
Jem kupe :)

Gość Omg...
Nie widzę nic złego w tym co robi twoja dziewczyna, to że tej koleżanka robi tak czy inaczej to nie znaczy że twoja musi robić to samo, chyba ma swój rozum? A jesli bedzie chciała imprezowac itp to jej sprawa jest młoda a niby co ma robić prac ci gotować i sprzątać? Niech się bawi ile może

Gość Omg...
Jak ci nie odpowiada to sobie znajdź starsza i dojrzalsza dziewczynę