Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baboraaa

olejek rycynowy na rzesy

Polecane posty

Gość baboraaa

od 2 tyg stasuje olejek 1-2 razy dziennie i... nic! nie mowie ze maja mi zaraz odrosnac cudowne, dlugie i czarne rzesy... ale chociaz zeby troszke byly mocniejsze... jakie macie doswiadczenia? po jakim czasie to diala?

Gość uyyyyyyy
U mnie po okolo miesiącu bylo widac roznice ,byly ciemniejsze, lekko błyszczały , wydawaly sie dłuzsze ale gdy przestalam stosowac wygladaly jak dawniej :) wiec na pewno olejek nie pobudza rzęs by byly dluzsze, to zludzenie optyczne

Gość uyyyyyyy
Uzywalam kropli Lumigan i to rzeczywiscie pomogło :D Rzesy mialam jak u lalki ,mega długie , sliczne po prostu:) stosowalabym dalej ale nie mam juz dojścia do tego preparatu , jesli ktos wie to chetnie kupie

Gość donadona29
ja stosuję olejek rycynowy od 1,5 miesiąca i nie widzę żadnej poprawy. Widocznie na moje rzęsy nie działa. oczy mam oklejone tym tłustym mazidłem, włazi mi to do oka, a poprawy brak. Chciałam poprawić kondycję rzęs przed ślubem, by było co pomalować. Niestety wypadają tak samo jak dawniej, czasami mam duże przerwy w rzęsach, bądź rzęsy różnej długości. Czy ktoś zna jakąś skuteczną odżywkę na rzęsy, do slubu mam jeszcze 2 miesiące.

Gość nie może być na kotie?
donadona29 - niestety nie pobudzisz rzęs do wzrostu stosując zewnętrznie specyfiki :( Trzeba wybrać się do dietetyka, by stwierdził jakich ci minerałów i witamin brakuje i co zażywać, by od środka organizm działał sprawnie. A na ślub możesz doczepić sztuczne rzęski. :) Pozdrawiam