Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaa12094812

czy zazdrosc jest ok waszym zdaniem? POMOCY>>>

Polecane posty

Gość kaśkaa12094812

przeszkadza mi to że moj facet jest o mnie zazdrosny szuka byle pretekstu do kłótni . rozumiem ze zalezy mu na mnie ale czasami przesadza. nie moge wyjsc do kuzynki czy kolezanki nie moge sama jechac na zakupy ani wychodzic wieczorami gdyz argumentuje to tym ze juz sie z jakims chlopakiem na boku umowilam. czasem gdy nie zdaze odebrac tel i nastepnym razen dzwoni zamiast : czesc kochanie slysze : czemu k*rwa nie odebralas.?! jestem wobec niego fer bo go kocham i nie mam zamiaru spotykac sie z zadnymi chlopakami , z nikim procz niego nie pisze esow itd. mowi ze wszystkie klotnie sa z mojej winy i gdy nie bedzie tak jak on chce to mnie zostawi rozwali tel albo zmieni numer gdy slysze taki tekst zaraz zaczynam plakac bo nie chce by mnie zostawil. za to on mowi zebym nie wyla bo to dziecinne i chce miec dziewczyne a nie dziecko... doslownie tancze jak mi zagra a i tak jeszcze zle jest. mowi mi jakie towarzystwo jest dla mnie dobre . zawsze musze spelniac wszystkie jego zachcianki OD RAZU bo jak nie to kłótnia... strasznie jest impulsywny. nie cierpi tego gdy zamiast Ja cie taz kocham .. mowie : ja cie tez.. bo zaraz slysze ze go nie kocham itp i slysze cos w stylu : moja eks byla inna(nienawidze tego gdy mowi o swoich bylych) . a mial ich wiele.. a on jest moim p-wszym chlopakiem moze dlatego czasem najpierw mowie a potem mysle ..

Gość responsable
Nic dodac,nic ujac...czy Ty Sama nie potrafisz racjonalnie myslec?Chyba nie musze dodawac,ze facet manipuluje Toba jak chce.

Facet wszedł Ci na głowe. Nie daj sobą pomiatać. Rób co masz robić, a jak będzie miał Cię zostawić to i tak Cię zostawi prędzej czy później. ;p Nie wysłuchuj tych wszystkich oszczerst.

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja pierdziele, mialam podobnie ale tak postawilam faceta do pionu ze teraz skamle jak piesek jak cos chce!! i to ja teraz rzadze!! Dziewczyno albo sie zmien!!!! albo uciekaj gdzie pieprz rosnie! Twoj zwiazek nie jest normalnym zwiazkiem, nie masz porownania bo to twoj pierwszy facet! Zapamietaj raz na zawsze - facet ma byc twoim oparciem, twoim poczuciem bezpieczenstwa, TWOIM PRZYJACIELEM!!!

On stosuje wobec Ciebie przemoc psychiczną. Poczytaj sobie forum Niebieskiej Linii. a zwłaszcza- www.forum.niebieskalinia.pl/viewtopic.php?t=1514 Uciekaj od tego faceta.

www.forum.niebieskalinia.pl/viewtopic.php?t=1514 Jeszcze raz wklejam link bo chyba źle się skopiował.

Gość Aska kraska
"to zaczynam plakac bo nie chce by mnie zostawil" rozwalil mnie ten tekst ;) ile ty masz lat ? Gdzie szacunek do samej siebie? Zalosne. Zabawa w zwiazek !!