Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seile

szukam koleżanki Toruń

Polecane posty

Hej, szukam koleżanki do rozmów, studentki bądź dziewczyny do 30 lat. Jeśli są tu takie dziewczyny, które chcą czasami porozmawiać bądź wyjść na spacer to zapraszam do dyskusji.

Gość fryyyytka
oo ciesze sie jak chcesz to napisz:) startnow@interia.pl

Gość Kornell
Ja również chętnie poznam nowe koleżanki. Mam 26 lat. mój e-mail: kornell-kornell@wp.pl

Cieszę się, że też szukacie nowych znajomych :-) dzięki za namiary i mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie.

Gość Jeszcze Ja...
jeśli jeszcze tu zajrzysz możesz napisać na maila: asaneczka1@gmail.com :)

Gość Dorja91
hej :) ja również szukam jakiejs szczerej spokojnej jak ja koleżanki z kujawsko pomors. Mam faceta , ale on dużo pracuje i strasznie nudzi mi sie samej:( może jest Kto chetny do pogadania, pojścia do kina, teatru, na kawe czy coś podobnego? jak cos to prosze pisać dorja3@op.pl :)

Gość becky;
tez jestem z Torunia i nudzi mi sie

Gość gość
Hej chętnie poznam nowe koleżanki, Jestem z Torunia, mam 26 lat, Piszcie: m-olek-1980@wp.pl

Cześć ;) u mnie to samo koleżanki gdzieś zatracone w swoim życiu, praca z samymi facetami i brakuje mi damskiego, miłego i sympatycznego towarzystwa, takiego z którym można konie kraść, pójść na zakupy, wypić piwko, wino, herbatę, taką do pogadania, popisania, wyjścia na spacer, koncert, spontaniczny clubbing do poużalania się nad beznadziejnymi facetami i równie denerwującymi kobietami, do obgadania cudów i dziwów na tym świecie czyli to co się robi z koleżankami;) Jeśli masz ochotę napisz do mnie może nadajemy na tych samych falach :) . Mam 33 lata