Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

co myślicie o takiej sytuacji w pracy ? to ważne

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

otóż tak pracuje w instytucji finansowej prawie 3 lata - jako specjalista. pracuje ze mną koleżanka na tym samym stanowisku. Pół roku temu miałyśmy kierownika, zrezygnował z pracy. Dyrektor poszukiwał nowego kierownika..jak na razie nie znalazł..obowiązki kierownika przejęła koleżanka (chciała, nie chciała) ktoś musiał ma dłuższy staż ale to nie ważne..w między czasie zmienił się Dyrektor i sprawa się zmieniła chce między nas (starych pracowników) kogoś wybrać ogłosiła wew. rekrutacje..otwarcie powiedziałam, że mi jest dobrze tak jak jest, jeśli koleżance to odpowiada..jednak Ona twardo kazała się zastanowić i przesłać swoją kandydaturę - czyli swoją wizję rozwoju Oddziału, zwiększenia sprzedaży. Sytuacja Oddziału jest kiepska, niska sprzedaż - nie spowodowania pracownikiem tylko wyczerpaniem bazy, brakiem nowych klientów - gdyż produkty są mało promowane przez firmę..ciągłe oszczędności marketingowe... więc wiem że nie będzie tu sprzedaży gdy każdy pomysł jest od razu gaszony.. dlatego nie chce tej posady..wiem, że będę z tego rozliczana, a potem pewnie nawet zwolniona jak się nie ruszy....nie wiem jak jej to ładnie napisać (ma być mail) żeby to miało ręce i nogi że nie chce posady ale chce pracować i znam się na swojej pracy..

Gość taka sobie żoneczka
czekam:) na jakieś zdanie

Gość szukają kozła
to się nazywa upupieniem przez awans nie ładuj się w to!

Gość taka sobie żoneczka
tak wiem ale jak jej napisać, że nie chce nie mogę napisać wprost że się nie nadaje że nie będę umiała egzekwować od koleżanki sprzedaży bo wiem jak jest..

Gość taka sobie żoneczka
haloo proszę niech ktoś coś doradzi

Gość ale nie wiem co
nie jest to lekka sytuacja ewidentnie chcą kogoś wpierdolić może podaj propozycje które już były i zostały odrzucone? śliska sprawa :O

Gość taka sobie żoneczka
wiem, że trudny temat dlatego chce się poradzić, odp. mam dać do piątku a mam mętlik w głowie..nie ma innych propozycji..ja mam napisać czy chce czy nie i dlaczego... nie wiem jak to ładnie ująć, żeby nie skreślać siebie jako dobrego pracownika

Gość taka sobie żoneczka
zielony, kawa z mlekiem, żółty ale nie wrzos będzie blee

Gość taka sobie żoneczka
błagam niech ktoś coś powie

Gość taka sobie żoneczka
halooo jest ktoś ?

Gość taka sobie żoneczka
może o tej porze znajdzie się ktoś bardziej pomocny

Gość taka sobie żoneczka
podbijam

Gość nie umiem pomoc
niestety to nie moja branza nie wiem co mozesz napisac nie znam sie na marketingu