Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerbrerry

Święta w domu?? ...czy długi weekend i odpoczynek??

Polecane posty

Gość gerbrerry

Zastanawiam się czy święta spędzić tradycyjnie czy gdzieś w tym roku wybyć na trochę i odpocząć. W końcu co rok to samo -___-

Gość flookkko
Nie zastanawiaj się! Wyjedź!!!!!! Gdybym ja miał taki wybór zaraz bym ogarnął przez net jakieś bilety lotnicze i hotelik i tyle mnie by było widać :)))))))

Gość noviko7326
Masz jeszcze kilka dni to spokojnie znajdziesz jakieś fajne miejsce na dłuższy weekend :) A w Polsce czy zagranicą?

Gość ja w swieta
od kilku lat jezdże w góry , siedzenie w domu juz mi sie znudziło , mamy samochód kempingowy wiec nie ma problemu

Gość ostttin28
Nie no święta są ważne! ...ale z drugiej strony to każdy by pewnie chciał odpocząć i wyrwać się na trochę choćby nawet na Mazury, bo jak dla mnie to blisko.

Gość emo3
Wyjeżdżaj;] Tyle jest fajnych miejsc na świecie, nie ma co siedzieć w domu. Mogę ci trochę linków podrzucić jak nie wiesz gdzie szukać.

Gość fixxxx
Ja sobie robię długi weekend i wypad do Krakowa^^

Gość SzukamFajnegoMiejsca
Wyjezdzaj :):)

Gość monikk1i94
Wyjeżdżaj!!!! Szkoda życia! Ja zawsze wyjeżdżam. W tym roku po sąsiedzku na Słowację...ale to zawsze coś :)

Gość angeloooO
Ja też bym wyjechał gdzieś za granice @monikk1i94 masz jakąś godna polecenia miejscówkę na tej Słowacji?

Gość monikk1i94
Ostatnio wyszukałam sobie po prostu przez internet. Jest wiele wyszukiwarek jak korzystałam z tej >> www.expressbooking.com Nie pamiętam dokładnej nazwy hotelu, ale mam to gdzieś na mailu :)

Gość rerekumkuas
Ja też chyba wyjadę gdzieś, ale w granicach Polski. Myślę o Mazurach...może mi te wyszukiwarka pomoże, albo może ktoś z was może mi polecić tak na szybko jakieś kwatery??

Gość nerikal
Ja nie obchodzę tych świąt, więc też wyjeżdżam. Dłuższy weekend w Toruniu się planuje...a nawiasem mówiąc fajna stronka, przyda się jak będę ogarniał temat wakacji.

Gość zartujesz????
swieta to trzeba jechac do rodziny spokojnie porozmawiac i tyle posiedziec anie wyjezdzac.... w koncu rodzina nie bedzie chciala z wami kontaktu utrzymywac i bedzie zyc jak w dziczy ja bylam u siostry na boze narodzenie na wielkanoc oni przyjada do nas co ro tak jest swieta to swiata jest dobrze.....

Ja też świąt nie obchodzę (ani Bożego narodzenia, ani Wielkiej nocy) i zawsze gdzieś się wybieram. W tym roku to samo :)

Gość cukierek_karmelek
Ja też gdzieś bym wyjechała, ale nie wiem gdzie a to już za kilka dni...chyba nic nie znajdę :(

Gość maturks4
A w domu odpocząć nie można??? Mnie się udaje fantastycznie. O wiele ciekawiej niż w jakimś zatłoczonym tzw kurorcie

Gość orsonist
Ja tam w domu nie potrafię odpoczywać, wiec też raczej gdzieś wybędę....ale nie koniecznie do jakiegoś kurortu, a rekomendowany link może mi się przydać przy planowaniu wakacji.

Gość raswwwX
Nie ważne czy w domu czy po za domem, ale ważne że z rodziną!!! p.s. O jakim linku mówicie?

Gość 42robert
Czas mija, a ja jeszcze w lesie. Święta spędzam w domu, za to na majówkę wyjeżdżam, bo aż 9 dniowy wyjazd można zrobić.

sama gdybym tylko mogła to bym wybyła. ale niestety nie dało rady. ostatni weekend spędziłam poza domem, ale w święta uciec się nie uda, o zgrozo...

Gość 42robert
Właśnie o to chodzi, że wszyscy "uciekają", nie wyjeżdżają. Ale pocieszę cię, że jeśli chciałaś ruszyć gdzieś w Polskę, to pogoda i tak będzie słaba. Chyba, że na ostatnią chwilę znajdziesz sobie jakiś lot na południe i miły hotelik;]