Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaQueSabe000

Czy nadal obowiązuje okazywanie ubezpieczenia np. przy rejestracji u stomatologa

Polecane posty

Gość LaQueSabe000

Po raz kolejny poszłam się zarejstrować na NFZ do stomatologa, i po raz kolejny chcieli mnie odesłać "że nie mają wolnych miejsc" to jej powiedziałam że niech mnie zarejestruje na najbliższe wolne, bo za każdym razem jak przychodziłam to mówili mi co innego (żebym przyszła na początku marca, później w połowie, i później pod koniec) i przysżłam pod koniec marca, i ona mi mówi żebym sprobowała przyjść po świętach. No to jej mówię, a ona do mnie że dokumenty, a ja do niej że księgowa mi powiedziała że od tego roku nie obowiązuje już okazywanie druku RMUA, a ona się oburzyła że skąd ona ma wiedzieć że ja jestem w ogóle ubezpieczona, bla bla bla, uniosła się w ogóle. A mi mówili że to oni w systemie muszą po prostu sprawdzić. I już sama nie wiem, jaka jest prawda? Dodam że jestem w ciąży, w 7miesiącu i potrzebuję tylko wizyty kontrolnej.

Gość kkkkkkkamiiiilllla
tak nadal obowiązuje oczywiście możesz donieść do 7 dni jesli go przy sobie nie posiadasz