Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staly nick mam ale sie nie pod

Czy "za dobra "kobieta jest nudna????

Polecane posty

Czy jeśli wasze żony/dziewczyny robią dla was wiele - odnoszą po obiedzie talerz z którego jedliście, prasują wam ubrania, sprzątają ,zajmują się dzieckiem, są na każde wasze zawołanie, pamiętają o waszych urodzinach, imieninach, wstają rano, żeby zrobić wam przed pracą kawkę, siedzą z wami caly czas w domu, rezygnując z własnych kontaktów towarzyskich stają się dla was nudne? Czy takie zachowanie sprawia, że zaczynacie szukać wrażeń, kogoś, kto się wam przeciwstawi, o kogo będziecie musieli się starać - jednym słowem kochanki? Ten teks wyzej jest skoiopiowany z gazety.pl ale czytajac go widzialam siebie. Maz calymi dniami pracuje 6-19 nie ma go w domu czasem ma wolne w tyg ale tj sporadycznie nawet w sobote pracuje do 15-16 :( dziciaki bardzo za nim tesknia ale ja Bogu dziekuje , ze ma taka prace bo mamy kaske na wszytsko :) Nie mowie, ze zawsze jestem taka jak w/w czasem tez mam focha o nic i wszczynam klotnie ale najczesciej chce z mezusiem byc, chce zeby bylo milo jak rzyjdzie do domu bo mi go bardzo brakuje.

Gość mysle ,ze w jakims tam stopniu
to prawda. Jak kobieta jest za dobr to czasami facet nie potrafi tego docenic .

cos malutko sie wpisujecie:( pewni wszystkie jestescie "te nowowczesne"

Gość oczywiście że tak autorko
a ty byś chciała wyjść do koleżanki, nastawiona na ciekawą rozrywkę, rozmowę, ploteczki, a koleżanka by siedziała cicho, gapiła ci się wiernopoddańczo w oczy i tylko donosiła drinki, myła po nich kieliszki i całowała ci stopy? :D przecież to to samo :D jasne, że jak siedzisz w domu, to sprzątanie i gotowanie należy do ciebie, ale żeby odnosić po facecie gary do zlewu, to już trzeba być idiotką, niech sam odniesie i pozmywa! i po cholerę rezygnujesz z koleżanek, dla chłopa, który i tak nie doceni bluszcza 24 h na dobę, z którym nie ma kompletnie o czym porozmawiać? no bo o czym z tobą gadać, o liczbie pozmywanych dziś talerzy, czy że w mięsnym była nieświeża kiełbasa?