Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

lubie jak mocno wieje wiatr lubie jak leje deszcz

Polecane posty

lubie jak jest burza i wogole jak jest zalamanie pogody,niewiem dlaczego tak jest ale czym gorsza pogoda tym lepiej sie czuje dostaje wtedy energii i checi do zycia ;/

Gość ciemność widzę, ciemność
jesteś dżdżownicą?

Gość nie dużo
Ja tez i jak wala pioruny

Gość w sumie też tak mam
coś mi się kiedyś o uszy obiło, że to świadczy o jakiejś chorobie psychicznej, ... :classic_cool:

w sumie tez tak mam-naprawde tak slyszales?bo ja mam depresje i nerwice lękowa. jak jest burza otwieram okno i slucham jak wala pioruny,a w wietrze najchetniej bym siedziala na dworze i grzebala w ogrodku:)

Gość esfses
ja tez tak mam, im gorzej tym lepiej bylebym nie musiala akurat wychodzic z domu :)

ja tez lubie taka pogode powiedzialbym ze uwielbiam moglbym siedziec godzinami w oknie i podziwiac:)

Gość Leila Lila
hahahhaha ja tez tak mam.

Gość ja tez uwielbiam burze
lubie jak sa wyladowania i atmosfera sie oczyszcza , a jeszcze bardzij lubie to napiecie przed burza :D

Gość tanatos2012
też lubię burzę, najlepiej, żeby przechodziła bezpośrednio przez moją dzielnicę, a nie bokiem, niestety tak się nie zdarza co roku

wlasnie u mnie jest tak samo wyczekuje burzy a ona zawsze przejdzie bokiem chyba sie przeprowadze :P

Gość tanatos2012
a kilka lat temu małe tornado przeszło około 10 km ode mnie, to co ciekawe, wszystko musi iść bokiem :o

Gość H.Genscher 2012
To już nadchodzi.Nie będziemy w stanie tego powstrzymać.Niestety.

Gość bebkkka
Ja tez tak mam i tez mam nerwice lekowa :) Nie przepadam za latem i za upalami, za to lubie jak latem przychodzi ochodzenie, deszcz i jest chlodno - wtedy nabieram checi do zycia i wstepuje we mnie nowa energia.

Gość tanatos2012
ja nie lubię ochłodzenia, najlepiej upał, potem burza z gradem i wichurą, potem znowu upał :)

:) ciekawe to z ta energia,myslalam ze wiekszosc ludzi na ponura pogode sie zle czuje sa ospali ,a tu prosze juz myslalam ze tylko ja jestem jakas inna:)

Gość bebkkka
Nie tylko ty tak masz, ale jest nas bardzo malo :) Mnie to nawet denerwuje jak wszyscy sie ciesza, ze swieci slonce i jest goraco a ja najchetniej zaszylabym sie gdzies i przeczekala upaly nie wychodzac z domu.

a ja lubie jak jest taka mrzawka i mgła do tego ale jest cieplo w miare. najlepiej jesienna chociaz na poczatku wiosny tez sie takie zdarzaja. wiatru nie lubie.

dzis w nocy super wialo i lało ,pol nocy nie spalam bo czulam sie wyspana i pozytywnie nakrecona:)

Gość pytanie o Bieszczady
nie znoszę takiej pogody :) kocham upał

Kurcze! ja tez tak mam, ze im 'gorsza' pogoda tym lepiej sie czuje. To ma zwiazek z moimi migrenami, ktore sa wywolywane zmiana cisnienia barometrycznego.