Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonkevop

komu jeszcze rodzic pijak zniszczyl zycie?-reka w gore

Polecane posty

Gość lonkevop

:o moim zdaniem alkochol powinien zniknac z kupi ziemskiej razem z debilami

Gość temperówka meskiego ego
mała... nie da rady zniszczyć ZYCIA mozna tylko zniszczyć dzieciństwo

NIE! życie trwa cały czas a ty masz tylko problem emocjonalny do rozwiazania taki niechciany bagaż który załadowano ci w dzieciństwie na garba

Gość lonkevop
mam zerowa samoocene od kiedy pamietam praktycznie od 13 roku zycia stosuje zachowania autoagresywne na sobie!! kompulsy itp mam lęki wiaze sie z pijakami i psycholami-dzialam na nich jak magnez potem uciekam poraniona na wszelkie mozliwe strony jestem nikim,gownem,nie mam zadnych znajomych nie czuje sie godna bycia czyjas przyjaciolka jest tyle osob lepszych ode mnie

Gość lonkevop
sama nie wiem

ja tam mam dopiero 19 lat, szpita psychiatryczny juz zaliczylam, ciagle chodze do psychologa i psychiatry i wpierdalam te tabsy :o nie ma to jak nabyte doswiadczenie.

moze nie tak zniszczył życie, co wzbogacił o kilka zajebiscie przykrych wspomnień i nerwowych dni. ale.. wszystko jest dla ludzi. tylko z umiarem.

no to odpuść sobie wiązanie się i zacznij pracę nad sobą mozna wyjśc z wielu traum lekko nie bedzie, ale przeciez nikt nie obiecywał, że życie bedzie łatwe lekkie i przyjemne są spotkania dla rodzin alkoholików, DDA tam naprawdę duzo przydatnych sposobów znajdziesz

Gość lonkevop
mnie to zastanawia tylko jakim trzeba byc debilem zeby plodzic dzieci i zachlewac morde przed nimi przez wiele lat? po co te dzieci' ? same wpadki? szkoda ze nie usuniete!! tak swiadomie to pisze wolalabym zeby mnie nie bylo ja sama dzieci miec nie bede mam prawie 30 lat to swiadoma decyzja

Gość mam takie pytanko
Rodzic nie musi być od razu alkoholikiem, aby zniszczyć życie dziecku. Wystarczy szkodliwa, niezrównoważona, niebezpieczna, zaborcza, bezczelna i poniżająca (...) pseudo-matka.

Green Tea Lipton to jesteś na starcie dziewczyno....dasz radę. Na pewno :)

Gość i cotoza zycie
Mnie, matka alkoholiczka, tylko ona mnie wychowywalam, raz pobila mnie tak,ze wyladowalam w szpitalu, przez tydzien nie mialam co jesc, przezylam jej probe samobojcza, w ten dzien akurat dowiedzialam sie o zdradzie faceta, w dodatku tez alkoholik, melina w domu, jej kolezanka, pelno flaszek, przemoc psychiczna, zachowywala sie jak psychopatka.