Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuzPoTobieDziwko

ahh.. coś pięknego, upokorzyłem laske, która mnie rzuciła

Polecane posty

Gość JuzPoTobieDziwko

byłem z dziewczyną pół roku.. laska okazała się szmatą i rzuciła mnie "od tak" dla innego... zabolało mnie to szczerze mówiąc bo się w niej zakochałem, ale obecnie nienawiść jest bardzo duża a jak wiadomo od zakochania do nienawiści jeden krok .. tak czy tak, po tym jak mnie zostawiła ustawiłem na statusie na fejsbuku i na gg taki oto opis "żadna kurwa nie zabawi się już więcej moim kosztem" a z racji tego, że mamy paru wspólnych znajomych to wszyscy wiedzą o kogo chodzi :D i w oczach większosci teraz jest kurwom !! :) jebać kurwy!!!

Gość gymgawno
Teraz dla większości znajomych jesteś żałosnym zlamasem.

Gość zdobądź dwa podpisy
miała prawo wybierać, co ona dzieci z tobą miała?? jak jesteś hoojowy i nudziarz to sie nie dziw. widocznie byłeś dla niej słabizna to cię olała ile można się litować nad palantem

Gość zobacz i dobre strony
tera masz czas a inne k­urwy

Gość krakowiako
histeryzujesz, gdybyś ją kiedykolwiek kochał to w życiu nie napisałbyś o niej kurwa, poza tym kurwa to osoba która jedzie na dwa fronty a ona powiedziała tobie nara, tym co zrobiłeś tylko potwierdzasz że dobrze zrobiła odchodząc od ciebie. Ciekawe ile dziewczyn pomysli o tobiejak o dobrej partii bo jak dla mnie byłbyś skasowany na wieki . prymitywny cham z obolałym ego

Gość UważajNaMnieOn
a mozesz podac link do tej laski :D

powiem Ci autorze, że tak mnie rozśmieszyłeś, dzięki za dobra dawke humoru!!!!!!!!!!!!! :D

Gość sasssssssssssssssssssss
taaa.. znajomi pomyślą "zostawiła go w cholere, a teraz on za nią płacze"

Gość ja też jak widze taki
opis mysle sobie ''laska zostawiła złamasa i teraz chwyta sie wszystkiego'' w takich chwilach to ona jest góra a na ciebie patrzą z politowaniem zmień ten opis bo szkodzisz samemu sobie a nie jej

Gość hahaha :) ha:)
to raczej o Tobie świadczy i to Ty teraz jesteś w oczach znajomych k** :) każdy normalny człowiek tak by pomyślał o osobie, która nie potrafi z godnością pogodzić się z rozstaniem...

Prawdziwy facio z godnoscia przyjmuje fakt ze kobieta go rzucila.Widac nie byla mnie warta! i rozglada sie za inna. A ty zachowales sie jak frajer bo na dodatek pokazales ze cie to dotknelo. Gdybys umiescil jakas smiesna i zlosliwa uwage to by bylo cos ale inwektywy?! pokazales tylko swoja malosc i podejrzewam ze wlasnie dlatego cie rzucila!. Trzeba miec ambicje i nie uskarzac sie calemu swiatu ze cie ktos skrzywdzil :) Frajer jestes i tyle! usun ten wpis i nie zajmuj sie ta sprawa .Dzieczyn jest przeciez pelno ! tylko rwac !

Gość szeszellaaaa
" ahh.. coś pięknego, upokorzyłem laske, która mnie rzuciła" znam to uczucie a przez długi długi czas miałam miano kurwy mino ze z zadnym facetem nie spałam... teraz tez mam miano kurwy ale tym razem przynajmniej jest to prawda :) co mnie cieszy bo w koncu ludzie prawde zaczeli mi mówic :)

Gość hogan
zemsta to by była gdybyś ją upił, zruchał i spuścił się jej na twarz, a potem zostawił taką

Gość szeszellaaaa
"zemsta to by była gdybyś ją upił, zruchał i spuścił się jej na twarz, a potem zostawił taką" hahhahhahhaha

Gość czarodziejka z marsa
lohohoho, ale pojechales po bandzie, strach sie bac! ;)

Gość szeszellaaaa
""zemsta to by była gdybyś ją upił, zruchał i spuścił się jej na twarz, a potem zostawił taką"" nie no piękne :D hahhahhahahhahahahhaaha super

Gość gymgawno
I teraz sam sobie pisze comentsy Żałosny złamas- taki odpad nigdy nie zostanie mężczyzną.